Fra venstre: Managing Partner Kristian Krogh, kommende partner og kreativ direktør Mikkel Westfall samt bestyrelsesformand, hovedejer og stifter Lars Thylander, Thylander. Foto: Jakob Carlsen

Mikkel Westfall bliver partner og kreativ direktør i Thylander

1. august bliver Mikkel Westfall partner og kreativ direktør i Thylander, der driver virksomhed inden for private equity real estate og asset management.

Det oplyser Thylander, som dermed kan præsentere ny partner, efter selskabet i starten af maj meddelte, at partner og næstformand, advokat Carsten Viggo Bæk, forlod Thylander for at fokusere på egne investeringer og nye koncepter.

Læs mere i Partner Carsten Viggo Bæk forlader Thylander

Arkitekt Mikkel Westfall har de seneste 20 år været en af de drivende kræfter i Årstiderne Arkitekter. Efter 18 år som partner og kreativ direktør i Årstiderne Arkitekter, som for tre år siden blev opkøbt af den svenskejede rådgivende ingeniør- og arkitektkoncern Sweco, forklarede Mikkel Westfall i starten af maj til Estate Media, at tiden var kommet til nye udfordringer, hvorfor han havde sagt sit job op.

Læs mere i Kreativ direktør stopper i Sweco Architects

’En enorm gevinst for fremtidige projekter’
Mikkel Westfall, der stiftede den københavnske afdeling af Årstiderne Arkitekter, er et anerkendt navn i ejendoms- og arkitektbranchen og har præget udviklingen af København med markante projekter som blandt andet Postgården, Irma-karréen og Grønttorvet i Valby samt andre projekter i ind- og udland.

– Jeg har i mange år beundret Mikkel Westfall for hans unikke evne til at kombinere det kreative og æstetiske med det funktionelle og forretningsmæssige i ejendomsudvikling. Han vil være en enorm gevinst for vores fremtidige projekter, og jeg glæder mig over, at han bliver en del af holdet, siger bestyrelsesformand, hovedejer og stifter Lars Thylander, Thylander.

Også Managing Partner Kristian Krogh udtrykker stor tilfredshed med, at selskabet med Mikkel Westfall får en stor kapacitet ombord, der styrker selskabets kreative profil.

– Det ligger dybt i vores DNA at udnytte de gamle ejendommes sjæl og karakter, hvilket er noget af det mest bæredygtige, der findes. Mikkel Westfall vil markant styrke vores kompetencer og kapacitet til at udvikle eksisterende og nye ejendomme, samtidig med at der fastholdes økonomisk bæredygtighed i vores projekter, til gavn for vores investorer, siger Kristian Krogh.

Ny partnerkreds
Partnerkredsen i Thylander består fra 1. august af Lars Thylander, Kristian Krogh, Henrik Køhn og Mikkel Westfall. Virksomheden med kontor i Københavns Nordhavn blev etableret i 1986 af Lars Thylander.

Læs også Overskud i Thylander halveret til 13 mio. kr. – forventer fremgang i 2021

Mikkel Westfall indtræder samtidigt i bestyrelsen for projektudviklingsselskabet Sophienberg Gruppen, der er ejet 50 procent af Thylander.

Læs også Sophienberg Gruppen øger overskud og forventer mere vækst

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau