Lykke Friis. Foto: Thylander

Lykke Friis nyt medlem af Thylanders bestyrelse

Lykke Friis bliver medlem af bestyrelsen i Investment Management-selskabet Thylander.

Lykke Friis er direktør for Tænketanken Europa og tidligere klima-, energi og ligestillingsminister samt prorektor på Københavns Universitet. Herudover har hun tidligere arbejdet som europapolitisk chef hos DI og været i bestyrelsen hos Velux og Vestas.

– Jeg er meget begejstret for, at Lykke Friis har sagt ja til at indtræde i vores bestyrelse. Vi er særdeles bevidste om at udvikle en virksomhed der er mere divers end det mange generelt forbinder med ejendomsbranchen. Lykke tilfører en enestående indsigt inden for klima og ESG og et udsyn på en række områder, som vi kan få stor glæde af, siger bestyrelsesformand, hovedejer og stifter Lars Thylander, Thylander.

Lykke Friis ser stort potentiale
Lykke Friis ser frem til bestyrelsesarbejdet hos Thylander.

– Jeg ser frem til at arbejde videre med én af de vigtigste klimaudfordringer hos Thylander. Bygninger står som bekendt for 40 procent af verdens CO2-udslip. Lige så klart er det, at ejendomme spiller en afgørende rolle for den enkeltes liv. Tænk bare på, hvor meget tid vi alle tilbringer indenfor, siger Lykke Friis.

Derfor mener hun, at det er et væsentligt område at tage fat på. Lykke Friis har allerede erfaring med bestyrelsesarbejde, da hun sidder i bestyrelsen for blandt andet Rockwool Fonden, Dansk-Tysk Handelskammer, Kræftens Bekæmpelse, Team Danmark og DBU’s landsholdskomité.

– Hvis man skal rykke noget, gælder det om at engagere sig dér, hvor det betyder noget, og her er det byggede miljø ét af de områder med størst potentiale. Jeg glæder mig derfor til at løfte dagsordenen hos én af de mest toneangivende og progressive virksomheder inden for den danske ejendomsbranche.

Den nye bestyrelse
Bestyrelsen i Thylander vil efter Lykke Friis’ indtræden bestå af Lars Thylander (formand), Lykke Friis, Jørgen Rugholm, Peter Reedtz, Per H. Jensen og Per Klitgård.

– Det glæder mig meget, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Lykke Friis, og jeg ser frem til samarbejdet i vores stærke bestyrelse, siger Lars Thylander.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen