Celia Francis er nyt bestyrelsesmedlem i Nrep. Foto: Presse

Nrep styrker techrejse med nyt bestyrelsesmedlem

Nrep har fået Celia Francis som nyt bestyrelsesmedlem, oplyser den nordiske ejendomsudvikler og -investor med base i København.

Optagelsen af Celia Francis flugter med Nreps strategiske ambition om at ændre fast ejendom gennem øget brug af data og teknologi. I Norden var Nrep – fremhæver ledelsen – den første af de store til at bruge kunstig intelligens i store ejendomsprojekter. Tidligere på året lancerede Nrep et venturekapitalfirma, der skal investere i teknologier, der skal gøre byer mere modstandsdygtige og bæredygtige.

Celia Francis har haft flere ledende roller i en række teknologivirksomheder, herunder Altavista, T-Mobile og Weeworld. I fem år var hun adm. direktør i Rated People, Storbritanniens førende onlinemarket, der samler boligejere og handelsfolk.

I dag er Celia Francis Global Head of Business Development and Sales i Terraformation, der arbejder på at vende klimaændringer gennem skovgenopretning.

– Celia (Francis, red.) har en stærk track record inden for opskalering af virksomheder via teknologi og dataplatforme, og hendes teknologiske erfaring vil supplere vores færdigheder og viden. Vi tror på, at data og teknologi vil ændre ejendomme markant, og med Celias støtte kan vi nu forankre dette vigtige perspektiv på bestyrelsesniveau, siger bestyrelsesformand, medejer og medstifter Mikkel Bülow-Lehnsby, Nrep.

Celia Francis er født i New York, bor i London og har en tysk mor og en canadisk far. Efter eksamen fra Harvard tog hun en MBA på MIT.

Hele Nrep-bestyrelsen
Med Celia Francis som nyt bestyrelsesmedlem består Nrep-bestyrelsen nu af formand Mikkel Bülow-Lehnsby, Rasmus Nørgaard, Rickard S. Dahlberg, Morten Beck Jørgensen fra Novo Holdings og Celia Francis fra Terraformation.

Nrep blev stiftet i 2005 af danskerne Mikkel Bülow-Lehnsby og Rasmus Nørgaard samt svenske Rickard S. Dahlberg.

Læs om Nreps 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Nrep slår flere rekorder – tæt på trecifret millionoverskud

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder