De 84 nybyggede lejligheder på Holbæk Havn. Illustration: Birch Ejendomme

Bostad køber 84 boliger af Birch Ejendomme

København-baserede Bostad udvider og køber 84 nybyggede lejligheder på Holbæk Havn.

Det oplyser det amerikanskejede danske ejendomsselskab, som i 2019 skiftede navn fra Admiral Capital i forbindelse med en udvidelse af aktiekapitalen, en ny hovedaktionær, en ny bestyrelse og med William Kanta som ny adm. direktør.

Bag salget af 3- og 4-værelseslejlighederne på mellem 86 og 112 kvm står udviklingsselskabet Birch Ejendomme fra Silkeborg, som sælger de 84 lejligheder på Holbæk Havn for et ikke-oplyst beløb.

CL Denmark ApS, som er et selskab ejet af en fond under det amerikanske investeringsselskab Castlelake, ejer Bostad A/S 100 procent. Selskabet besluttede i 2020 at tvangsindløse de resterende aktionærer i det danske ejendomsselskab for at afnotere Bostad fra børsen.

Så sent som i sidste uge annoncerede investor køb af 1.523 kvm boliger i Korsør. Her stod Bostad bag salget.

Læs mere i Investor køber boligejendomme af Bostad

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje