Fredagsbar med Estate 5. februar. Fra venstre: Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, projektudvikler og indehaver Anette Krarup, Generous Development, og adm. direktør William Kanta, Bostad

Se eller gense fjerde udgave af ’Fredagsbar med Estate’

Det blev en god snak mellem projektudvikler og indehaver Anette Krarup, Generous Development, og adm. direktør William Kanta, Bostad, om fremtidens bolig, om offentlige regulering og smidighed, når der skal bygges boliger gearet til fremtiden og om MeToo i ejendomsbranchen.

Se med her, når emnerne bliver vendt sammen med et godt glas vin i ’Fredagsbar med Estate’.

Hver fredag kl. 15 sender Estate Media live fra et studie i Amaliegade i København, hvor chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, som altid har to nye gæster i studiet, der drøfter stort og småt fra ugen, der gik med et godt glas vin.

Hvis du vil se mere, så kan du også se tidligere udgaver på linket. I seneste udgave var bestyrelsesformand, medejer og medstifter Bjarne Jensen, Cushman & Wakefield RED, gæst i studiet sammen med Karen Mosbech, adm. direktør – lidt endnu – i Freja Ejendomme.

I Fredagsbar med Estate den 22. januar havde vi besøg af Flemming Engelhardt, adm. direktør i Topdanmark Ejendomme, og Mia Scheel, projektchef i Rum Arkitekter.

I den første fredagsbar – 15. januar – var adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og vicedirektør i Realkredit Danmark med ansvar for alle ejendomsbranchens storkunder, Bjarne Jørgensen, gæster.

Se eller gense de første live-udsendelser af fredagsbaren her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder