Fredagsbar med Estate 4. juni: Advokat, stifter og partner Merete Larsen, Sustainable Law, og Niams danske landechef, Michael Berthelsen, var de to gæster

Se eller gense ny fredagsbar – og bliv opdateret

Artiklen er opdateret, da anden udgave af ’Fredagsbar med Estate’ live med publikum på Café Dan Turèll i København K nu har været afholdt

Se eller gense udsendelsen – og alle fredagsbarer her

Afslut din arbejdsuge med manér – se ’Fredagsbar med Estate’ live med publikum fredag den 4. juni kl. 16.

Estate Media samler branchen, og nu kan vi heldigvis gøre det fysisk. Se med når vi for anden gang sender fredagsbar live med publikum direkte fra den ikoniske café og bar Dan Turèll i København K.

Vi lover – som altid – højt humør og spændende samtaler, når chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, får besøg af interessante gæster – denne gang i form af advokat, stifter og partner Merete Larsen, Sustainable Law, og Niams danske landechef, Michael Berthelsen.

De to gæster vender ugens highlights i ejendomsbranchen.

Se udsendelsen kl. 16.00 her på estatemedia.dk/fredagsbar eller via Linkedin.

Bliv publikum
Ønsker du at være publikum til fredagsbaren på Café Dan Turèll og skåle ugen ud sammen med os? Så send blot en mail til konferencekoordinator Amalie von Spreckelsen via spreckelsen@estatemedia.dk. Men skynd dig! Vi har kun et begrænset antal ledige pladser.

Se eller gense alle fredagsbarer her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder