Fredagsbar med Estate 5. marts. Fra venstre: Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue, Alice Lotinga, Stad Projekt, og Tony Christrup, AG Gruppen, der også er formand for det udvalg under Byggesocietetet, der er officiel arrangør af den danske stand på Mipim

Se eller gense fredagsbar – fokus på Mipim

Artiklen er opdateret, da den ottende udgave af ’Fredagsbar med Estate’ nu har været afholdt.

Se eller gense udsendelsen – og alle fredagsbarer her

Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, har som altid nye gæster i studiet, der drøfter stort og småt fra ugen, der gik, med et godt glas vin. Fredag den 5. marts havde vi særligt fokus på ejendomsbranchens hidtil helt store samlingspunkt, Mipim. Hvad kan Mipim egentlig, og kommer branchen til Cannes i år?

Gæsterne i studiet denne gang er Alice Lotinga, Stad Projekt, Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue, og Tony Christrup, AG Gruppen, der også er formand for det udvalg under Byggesocietetet, der er officiel arrangør af den danske stand på messen.

Se eller gense udsendelsen og alle fredagsbarer her

Hvis du endnu ikke har set de tidligere fredagsbarer, så få overblikket her:

Fredag den 26. februar var gæsterne i studiet adm. direktør Kristina Olsen, Bonava i Danmark og Norge, samt Managing Director Jesper Bo Hansen, Catella Corporate Finance A/S. De talte om stigende renter, overraskelser i samarbejde på tværs af de nordiske lande samt byudvikling og boliger.

I Fredagsbar med Estate 19. februar var gæsterne CSO Peter Ankerstjerne, Planon, og bestyrelsesformand i den globale sammenslutning af Facility Management-udbydere Ifma, samt Head of Investments Anne Sofie Vett Raaschou, Pears Global Real Estate Denmark.

I fredagsbaren 12. februar var gæsterne partner Peter Lassen, Colliers, og indehaver af Danbolig København, Anne Crone.

I fredagsbaren 5. februar var gæsterne projektudvikler og stifter af Generous Development Anette Krarup og adm. direktør i Bostad, William Kanta.

Fredagen før var bestyrelsesformand, medejer og medstifter Bjarne Jensen, Cushman & Wakefield RED, gæst i studiet sammen med Karen Mosbech, adm. direktør – lidt endnu – i Freja Ejendomme.

I Fredagsbar med Estate 22. januar havde vi besøg af Flemming Engelhardt, adm. direktør i Topdanmark Ejendomme, og Mia Scheel, projektchef i Rum Arkitekter.

I den første Fredagsbar med Estate – 15. januar – var adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og vicedirektør i Realkredit Danmark med ansvar for alle ejendomsbranchens storkunder, Bjarne Jørgensen, gæster.

Se eller gense alle fredagsbarer her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder