Fredagsbar med Estate 7. maj. Fra venstre: Managing Director Mette Seifert, M7 Real Estate, adm. direktør Flemming Joseph Jensen, Balder Danmark, og chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media

Se eller gense ny fredagsbar – nu med publikum

Artiklen er opdateret, da premieren på ’Fredagsbar med Estate’ live med publikum på Café Dan Turèll i København K nu har været afholdt

Se eller gense udsendelsen – og alle fredagsbarer her

Da Danmark var lukket helt ned, og vi alle arbejdede hjemmefra, kunne du hver fredag i januar, februar og marts skåle weekenden ind til ’Fredagsbar med Estate’ sammen med vores ugentlige gæster. Vi sendte 11 live udsendelser fra et studie i Amaliegade i København. Udsendelserne er blevet set af mere end 3.000 seere.

Vi samler branchen, og nu kan vi heldigvis gøre det fysisk. Fredag den 7. maj kl. 16.00 sender vi igen fredagsbar live – nu med publikum direkte fra den ikoniske Café Dan Turèll i København K.

Adm. direktør Flemming Joseph Jensen, Balder Danmark, og Managing Director Mette Seifert, M7 Real Estate, gæster fredagsbaren den 7. maj

Vi glæder os meget til at samle interessante gæster til en god snak om ugens store og små begivenheder. Se med, når chefredaktør og vært Kamilla Sevel, Estate Media, i denne uge får fornemt besøg af adm. direktør Flemming Joseph JensenBalder Danmark, og Managing Director Mette SeifertM7 Real Estate. Sammen taler de om ugens highlights og deres oplevelser af markedet lige nu.

Som altid lover vi højt humør, spændende samtaler og selvfølgelig god vin i glassene!

Fredagsbar med Estate præsenteres samtidig fra kl. 16.00 på estatemedia.dk/fredagsbar og via Linkedin.

Bliv publikum til Fredagsbar med Estate
Ønsker du at være publikum til fredagsbaren på Café Dan Turèll og skåle ugen ud sammen med os? Så send blot en mail til konferencekoordinator Amalie von Spreckelsen via [email protected] Men skynd dig! Vi har kun et begrænset antal ledige pladser.

Se eller gense alle fredagsbarer her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder