• Fredagsbar med Estate – 13/8 2021

  Vi samler branchen, og nu kan vi heldigvis gøre det fysisk! Fredag den 13. august sender vi ’Fredagsbar med Estate’ live med publikum fra den ikoniske bar og café Dan Turéll i København.

 • Fredagsbar med Estate – 4/6 2021

  Vi samler branchen, og nu kan vi heldigvis gøre det fysisk! Fredag den 4. juni sender vi ’Fredagsbar med Estate’ live med publikum fra den ikoniske bar og café Dan Turéll i København. Vært Kamilla Sevel får besøg af advokat og partner Merete Larsen, Sustainable Law, og Country Manager Denmark Michael Berthelsen, Niam.

 • Fredagsbar med Estate – 07/5 2021

  Vi samler branchen, og nu kan vi heldigvis gøre det fysisk! Fredag den 7. maj sendte vi ’Fredagsbar med Estate’ live med publikum fra den ikoniske bar og café Dan Turéll i København. Vært Kamilla Sevel havde besøg af CEO Flemming Joseph Jensen, Balder Danmark, og Managing Director Mette Seifert, M7 Real Estate.

 • Fredagsbar med Estate – 26/3 2021

  Ugens gæster i den sidste nedlukningsfredagsbar er Mette Gravergaard, Sweco og Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone.

 • Fredagsbar med Estate – 19/3 2021

  Fredag den 19. marts gæstede Development Director Karen Nielsen, Hines Nordics, og ejer af hotelkæden Brøchner Hotels, Søren Brøchner-Mortensen, Fredagsbar med Estate.

 • Fredagsbar med Estate – 12/3 2021

  Gæster i Fredagsbaren er projektudviklingsdirektør Mia Manghezi, PensionDanmark, og CEO René Brandt, Ikano Bolig.

 • Fredagsbar med Estate – 5/3 2021

  Gæsterne er Alice Lotinga, Stad Projekt, Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue, og Tony Christrup, AG Gruppen, der samtidig også er formand for det udvalg under Byggesocietetet, der er officiel arrangør af den danske stand på messen.

 • Fredagsbar med Estate – 26/2 2021

  Gæster bliver adm. direktør Kristina Olsen, Bonava, og Managing Director Jesper Bo Hansen, Catella Corporate Finance.

 • Fredagsbar med Estate – 19/2 2021

  I denne uge er gæsterne Anne Sofie Vett Raaschou, Head of Investments i Pears Global Real Estate Denmark, og Peter Ankerstjerne, CSO i Planon og bestyrelsesformand i den globale sammenslutning af Facility Management-udbydere Ifma.

 • Fredagsbar med Estate – 12/2 2021

  Anne Crone, indehaver, danbolig-kæden, og Peter Lassen, direktør og partner, Colliers, er denne uges gæster i ‘Fredagsbar med Estate’.

 • Fredagsbar med Estate – 5/2 2021

  I denne udsendelse havde vi besøg af William Kanta (BoStad) og Anette Krarup (Generous Development). Sammen med studievært Kamilla Sevel fik de en god snak om fremtidens boliger, om offentlige regulering og smidighed, når der skal bygges boliger gearet til fremtiden og om MeToo i ejendomsbrancen.

 • Fredagsbar med Estate – 29/1 2021

  Gæster er Karen Mosbech (Freja Ejendomme A/S) og Bjarne Jensen (Cushman & Wakefield | RED).

 • Fredagsbar med Estate – 22/1 2021

  Vi havde besøg af adm. direktør i Topdanmark Ejendom, Flemming Engelhardt, og projektchef i Rum Arkitekter, Mia Scheel. Sammen med chefredaktør Kamilla Sevel talte de blandt andet om uddannelse (eller mangel på samme) i ejendomsbranchen, et for lavt bud på en ejendom, der blev handlet den uge, og bæredygtighed i både store og små projekter.

 • Fredagsbar med Estate – 15/1 2021

  I denne udsendelse var adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og vicedirektør i Realkredit Danmark, Bjarne Jørgensen, på besøg i studiet hos Kamilla Sevel. På programmet var blandt andet advokater og deres position i ejendomsbranchen, rådgivere som forsikring, transparens, når der handles on- og off-market og en debat om det boomende transaktionsmarked.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her