Fredagsbar med Estate 12. marts. Fra venstre: Chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig, og udviklingsdirektør Mia Manghezi, Pensiondanmark

Se eller gense ny ’Fredagsbar med Estate’

Se eller gense live-udsendelsen med Mia Manghezi og René Brandt – og alle fredagsbarer her

Regn og rusk præger fortsat foråret, men så meget desto bedre grund er der til at starte weekenden med en god ’Fredagsbar med Estate’.

Fredag den 12. marts blev denne seneste udgave af fredagsbaren sendt, hvor chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, som altid har to nye gæster i studiet, der drøfter stort og småt fra ugen, der gik, med et godt glas vin.

De to gæster i studiet er udviklingsdirektør Mia Manghezi, Pensiondanmark, og adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig.

Se eller gense de øvrige fredagsbarer
Hvis du endnu ikke har set de tidligere fredagsbarer, så få overblikket her:

5. marts havde vi besøg af Alice Lotinga, Stad Projekt, Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue, og Tony Christrup, AG Gruppen, der også er formand for det udvalg under Byggesocietetet, der er officiel arrangør af den danske stand på Mipim.

Fredag den 26. februar var gæsterne i studiet adm. direktør Kristina Olsen, Bonava i Danmark og Norge, samt Managing Director Jesper Bo Hansen, Catella Corporate Finance A/S. De talte om stigende renter, overraskelser i samarbejde på tværs af de nordiske lande samt byudvikling og boliger.

I Fredagsbar med Estate 19. februar var gæsterne CSO Peter Ankerstjerne, Planon, og bestyrelsesformand i den globale sammenslutning af Facility Management-udbydere Ifma, samt Head of Investments Anne Sofie Vett Raaschou, Pears Global Real Estate Denmark.

I fredagsbaren 12. februar var gæsterne partner Peter Lassen, Colliers, og indehaver af Danbolig København, Anne Crone.

I fredagsbaren 5. februar var gæsterne projektudvikler og stifter af Generous Development Anette Krarup og adm. direktør i Bostad, William Kanta.

Fredagen før var bestyrelsesformand, medejer og medstifter Bjarne Jensen, Cushman & Wakefield RED, gæst i studiet sammen med Karen Mosbech, adm. direktør – lidt endnu – i Freja Ejendomme.

I Fredagsbar med Estate 22. januar havde vi besøg af Flemming Engelhardt, adm. direktør i Topdanmark Ejendomme, og Mia Scheel, projektchef i Rum Arkitekter.

I den første Fredagsbar med Estate – 15. januar – var adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og vicedirektør i Realkredit Danmark med ansvar for alle ejendomsbranchens storkunder, Bjarne Jørgensen, gæster.

Se eller gense alle fredagsbarer her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder