Projektudviklingsdirektør Bjarne Erik Sørensen, Evia. Foto: Presse

Ny direktør i PFA’s seniorboligselskab efter Michael Nyboe

Seniorboligselskabet Evia, der er ejet af PFA og britiske Audley Group, har ansat Bjarne Erik Sørensen som ny projektudviklingsdirektør. Det sker med virkning fra den 25. januar.

Evia, som selskabet hedder, mens selve konceptet hedder Evia Living, skal udvikle, bygge og drive servicerede boliger til seniorer. Et helt nyt koncept i Danmark, men baseret på engelske erfaringer gennem de sidste 20 år.

Bjarne Erik Sørensen skal stå i spidsen for udvikling og opførelse af boliger med eksklusive fællesfaciliteter. Han kommer fra en stilling som projektudviklingsdirektør i ejendomsselskabet Dades. Bjarne Erik Sørensen er uddannet ingeniør og har hele sin karriere arbejdet med byggeri og arealudvikling.

Bjarne erstatter Michael Nyboe, der stoppede efter kort tids ansættelse sidste år, fremgår det af en pressemeddelelse fra PFA uden at komme nærmere ind på Michael Nyboes exit. Han tiltrådte i august 2020 som projektudviklingsdirektør i Evia efter at være skiftet fra en lignende stilling i Kuben Management.

Læs mere i Michael Nyboe forlader Kuben

Seniorboligkonceptet på vej mod markedet
Bestyrelsesformand i Evia, Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, glæder sig til, at Evia-konceptet kommer på markedet.

– Jeg ser frem til samarbejdet med Bjarne Erik Sørensen om at udvikle de rigtige grunde og opføre de første af mange nye eksklusive servicerede boliger, siger Michael Bruhn.

Selv siger hovedpersonen, Bjarne Erik Sørensen:

– Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med Evia-konceptet, hvor vi skal opføre boliger efter den højeste standard inden for bæredygtigt kvalitetsbyggeri. Det bliver en spændende rejse, hvor jeg ser frem til et tæt samarbejde med både PFA og Audley Group, baseret på deres store erfaring inden for området.

Mikala Kreiser er adm. direktør i Evia.

 

Fakta: Evia versus Evia Living

– Seniorboligselskabet hedder Evia mens selve konceptet hedder Evia Living

– Konceptet for Evia Living er kort fortalt eksklusive servicerede seniorboliger forbeholdt +60-årige, som har adgang til fællesfaciliteter i form af blandt andet pool, spa, fitness, café og restaurant, arrangementer og gæstelejligheder. Der vil være 24 timers servicefunktion, og lejerne har desuden mulighed for at tilkøbe praktisk og personlig hjælp

– Audley Group har i mere end 20 år udviklet, opført og drevet servicerede seniorboliger med mulighed for pleje i Storbritannien og har ønsket at ekspandere konceptet til andre markeder

– PFA er medinvestor i fonden bag Audley Group, Moorfield Audley Group Real Estate Fund

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder