Estate Media –

Nyheder – Danmark

Adm. direktør Mikala Kreiser, PFA Audley. Foto: PFA

PFA finder direktør for nyt selskab med fokus på servicerede seniorboliger

Skifter efter 2,5 år fra en direktørstilling i Københavns Ejendomme og Indkøb

Mikala Kreiser er 1. juni tiltrådt som adm. direktør for PFA Audley, der står for udviklingen af et nyt koncept for servicerede seniorboliger. Selskabet er et partnerskab mellem PFA og Audley Group.

– Vi er rigtig glade for og stolte over, at det efter en god proces er lykkedes os at få en kapacitet som Mikala Kreiser ombord. Mikala kommer til at stå i spidsen for dette meget nyskabende og spændende projekt, som vi ønsker at tilbyde seniorer i Danmark. Med Mikalas brede erfaring fra både den offentlige og private sektor, og med hendes indblik i ældreområdet og ejendomssektoren mener vi, at hun er det helt rigtige valg, siger Michael Bruhn, bestyrelsesformand i PFA Audley og ejendomsdirektør i PFA.

Som adm. direktør i PFA Audley får Mikala Kreiser en vigtig rolle i forbindelse med opbygningen af det nye selskab, hvilket blandt andet omhandler etablering af organisationen samt videreudvikling og tilpasning af det nye seniorboligkoncept til det danske marked.

Det vil ske i tæt samarbejde med PFA og Audley Group i Storbritannien. Derudover får hun ansvar for kontakten til forskellige interessenter, herunder kunder, offentlige myndigheder og presse.

Går efter 2.600 servicerede seniorboliger
Som Estate Media skrev i december 2019, vil PFA via partnerskabet med det engelskbaserede selskab Audley Group bygge op mod 2.600 servicerede seniorboliger med mulighed for pleje og fællesfaciliteter i Storkøbenhavn og Aarhus.

Illustration: PFA Audley

Læs mere i PFA går sammen med engelske Audley om 2.600 seniorboliger

– Som den første ansatte i den nye organisation ser jeg frem til at opbygge organisationen helt fra bunden. Fundamentet er meget stærkt med PFA og Audley som ejere, og jeg ser frem til at føre visionen om servicerede seniorboliger ud i livet, siger Mikala Kreiser.

– Der går lidt tid, inden vi kan tilbyde de første boliger til vores kunder, men indtil da vil jeg sørge for løbende at holde alle interesserede orienteret om udviklingen af organisationen, det nye brand, opførelsen af de første boliger og planerne for tilbuddene til lokalsamfundet der, hvor vi kommer til at ligge, siger den nye direktør.

Over 20 års ledelseserfaring
Mikala Kreiser har mere end 20 års ledelseserfaring og kommer fra en stilling som direktør i Københavns Ejendomme og Indkøb under Københavns Kommune, hvor hun har været siden januar 2018. Før det har hun været adm. direktør i ITK 2 og IT-Kompetence. Desuden har hun været direktør i Høje-Taastrup Kommune, ligesom hun har haft chefstillinger i KL, Arbejdsmarkedsstyrelsen og Finansministeriet.

Mikala Kreiser er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Fakta: PFA Audleys seniorboliger

  • PFA har indgået aftale med Audley Group om investering i udvikling, opførelse, drift og ejerskab af op til 10 bebyggelser af servicerede seniorboliger (60+) med mulighed for pleje med forventet op til 2.600 boliger
  • Boligerne giver adgang til fællesfaciliteter som restaurant, bibliotek, bar, lounge, fitness, pool og spa med tilhørende behandlerrum, herunder for eksempel fysioterapeut, massør og frisør, samt gæsteværelser, som gæsterne kan leje Samtidig er der mulighed for at tilkøbe praktisk og fysisk hjemmehjælp, herunder rengøring, tøjvask, hundeluftning og hjælp til personlig pleje
  • PFA er medinvestor i fonden bag Audley Group, Moorfield Audley Group Real Estate Fund
  • Audley Group opererer flere brands i Storbritannien, og der er til det danske koncept taget udgangspunkt i Mayfield Villages
  • PFA er lige nu i gang med at opføre seniorboligfællesskaber i Odense og Horsens, der ventes at stå færdigt henholdsvis i slutningen af 2020 og slutningen af 2022. Herudover har PFA i samarbejde med SBI udviklet PFA Seniorboligstandard, der er en samlet standard på det danske marked for, hvilke krav man stiller til senioregnede boliger i Danmark
  • Kunder i PFA får fortrinsret til boligerne

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

Ejendomsprisen / torsdag 9. juli 2020

Pensam køber knap 10.000 kvm boliger i Aarhus-centrum af NRE-konsortium

Pluss, Aarhus, Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 9. juli 2020

Aberdeen overtager 23.000 kvm stort boligprojekt i Aarhus

Aarhus, Bolig, Byggeri, Investering / torsdag 9. juli 2020

Bygger 120 boliger med en projektværdi på 350 millioner kr.

Pluss, Bolig, Investering / torsdag 9. juli 2020

Aarsleff ændrer i direktionen – direktør stopper øjeblikkeligt

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / torsdag 9. juli 2020

Vinder huslejesag over Københavns Universitet: – En ulykkelig sag for begge parter

København / torsdag 9. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland