Morten Nielsen. Foto: EDC

33-årig er ny COO i EDC Erhverv

Morten Nielsen er udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i EDC Erhverv Poul Erik Bech. Trods sine 33 år har han allerede været 14 år i mæglervirksomheden. Morten Nielsen har nu det samlede driftsansvar for erhvervsforretningen og derudover ansvarlig for fire afdelinger: Erhvervssekretariatet, Kundecenter, Research & Analyse og Salgssupport & Forretningsudvikling. Herudover er han blevet faglig ansvarlig for det landsdækkende salgskoordinatorkorps.

Stillingen som COO er nyoprettet, oplyser EDC Poul Erik Bech til Estate Media.

– Gennem sine 14 år hos os har Morten Nielsen leveret en stor og ihærdig indsats inden for både boligforretningen og ikke mindst erhvervsforretningen, hvor han efter kandidaten blev ansat som forretningsudvikler. Her har han stået for at optimere interne processer og øget vores kommercielle muligheder igennem optimering af it-løsninger, herunder automatisering af vurderinger og ejendomstype, siger Poul Erik Bech.

Morten Nielsen er en del af ledelsesgruppen i EDC Poul Erik Bech Erhverv, og i 2019 blev han valgt ind i Ejendomstorvets bestyrelse, hvor han i dag er næstformand.

Head of Business Development and Sales Support Jesper Gram Hartlev. Foto: EDC

Endnu en forfremmelse
Som led i forfremmelsen af Morten Nielsen til COO fra Head of Business Development er 27-årige Jesper Gram Hartlev blevet forfremmet til Head of Business Development and Sales Support fra en stilling som projektleder, hvor han blandt andet har været på en afstikker på en projektlederuddannelse i London som en del af sin uddannelse i EDC.

Jesper Gram Hartlev har været med til at udvikle nye forretningsområder som landbrug, en international afdeling og understøtte ledelsen i EDC Bolig Poul Erik Bech. Derudover har han sammen med Morten Nielsen haft en afgørende rolle i forhold til udviklingen af Salssupport.

– Både Morten Nielsen og Jesper Gram Hartlev startede hos os som studentermedhjælpere, og det er fantastisk, hvad de unge kan drive det til med hårdt arbejde, høje ambitioner og stærke visioner for fremtiden, siger Poul Erik Bech.

Morten Nielsen og Jesper Gram Hartlev tiltrådte begge deres nye stillinger 1. oktober.

Læs også Hvem er de største talenter i ejendomsbranchen?

Læs også Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Læs også Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder