Estate Media –

Nyheder – Danmark

De tre partnere i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Odense: Jens Østergaard, Lars Duus og Lars Damsholdt Balle.

To nye partnere i EDC Erhverv i Odense

EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu 17 erhvervscentre og henter nye kræfter fra udviklingsbranchen

Kamilla Sevel

torsdag 25. juni 2020 9:35

EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense styrker sig med to nye partnere i form af Jens Østergaard og Lars Damsholdt Balle, der starter 1. august. Jens Østergaard kommer fra en stilling som Business Development Manager i Obton og Koncenton, og Lars Damsholdt Balle kommer fra en stilling som ejendomschef og tidligere COO, drifts- og udviklingsdirektør hos Tasfo Selskaberne.

– Vi har allerede et rigtigt dygtigt team i vores Odense erhvervscenter med vores partner Lars Duus i spidsen. Men vi har i et stykke tid gerne villet erstatte en tidligere fratrådt og opruste yderligere. Det sker nu i form at tiltrædelse af yderligere to partnere, da vi ser et stort uudnyttet potentiale for os i Odense og for den sags skyld på hele Fyn. Vi er derfor rigtig glade for at få to tunge profiler i form af Jens Østergaard og Lars Damsholdt Balle med på holdet, så vi kan vækste yderligere, siger Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 61 boligbutikker samt 17 erhvervscentre og har over 500 medarbejdere.

Jens Østergaard, 53, kommer fra en stilling som Business Development Manager i Obton og Koncenton og har tidligere været afdelingsdirektør for Erhverv i Spar Nord og været område-, centerdirektør og erhvervschef i Nykredit i over 15 år.

– Det sidste år har jeg kørt væk fra Fyn for at skabe løsninger og salg for Obton og Koncenton. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage og dyrke mit netværk og mine relationer, som jeg tidligere har arbejdet sammen med. Udviklingen på Fyn går rigtig hurtigt, og jeg ser en stor mulighed for, at vi som team kan løse opgaven i at binde sælger og køber sammen til gavn for begge parter.

Lars Damsholdt Balle, 55, kommer fra en stilling som ejendomschef og tidligere COO, drifts- og udviklingsdirektør hos Tasfo Selskaberne. Han er bestyrelsesformand i Wecoveryou, WCY og bestyrelsesmedlem i LabTech Data. Han har tidligere arbejdet som erhvervschef og erhvervskundechef i 20 år i Svenska Handelsbanken, FIH Erhvervsbank og BG Bank.

– Det fynske marked gennemgår i disse år en meget interessant udvikling, med stadig større bevågenhed og interesse fra større investorer. Markedet vækster kraftigt med gode investeringsmuligheder. De store kommunale og regionale investeringer i letbane og supersygehus påvirker markedet og giver en øget interesse for Fyn og Odense. Det ser jeg meget frem til fortsat at være en del af sammen med resten af teamet i Odense.

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Investorgruppe køber 3.300 kvm stort boligprojekt af Casa

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 10. juli 2020

Annette Rønne giver stafetten videre – 13 østjyske Home-butikker får nye indehavere

Aarhus, Virksomheder og mennesker / fredag 10. juli 2020

Newsec styrker asset management med to velkendte ansigter

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 10. juli 2020

Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

Ejendomsprisen / torsdag 9. juli 2020

Pensam køber knap 10.000 kvm boliger i Aarhus-centrum af NRE-konsortium

Pluss, Aarhus, Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 9. juli 2020

Aberdeen overtager 23.000 kvm stort boligprojekt i Aarhus

Aarhus, Bolig, Byggeri, Investering / torsdag 9. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland