Brian Pedersen er 1. november ansat som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg. Foto: EDC

EDC Erhverv i Sønderborg udvider partnerkredsen

Brian Pedersen er 1. november ansat som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg. Han kommer fra en stilling som Retail Developer i Sønderborg Kommune og har i mange år været selvstændig erhvervsdrivende i restaurationsbranchen i Sønderborg.

Ifølge Carsten Holm Barnekov, afdelingsleder og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg, skyldes udvidelsen af partnerkredsen, at virksomheden er i en positiv udvikling.

– Vi har et stort ønske om at styrke vores position i Sønderjylland, og med en lokal og dygtig profil som Brian Pedersen med på holdet, så står vi virkelig stærkt og er godt rustede til de mange spændende erhvervsopgaver, der ligger forude. Brian Pedersen er en meget initiativrig person, der med sin mange års erfaring vil kunne bidrage med en særlig aktiv og decideret tilgang til, at få sagerne løst. Jeg ser et stort potentiale i sammensætningen af teamet med Brian Pedersen, Ib Hansen og jeg, hvor vi i fællesskab kan vækste forretningen, siger Carsten Holm Barnekov.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder