Mads Dyhr. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Nordjylland

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har per 1. juni ansat Mads Dyhr som partner i Vendsyssel. 48-årige Mads Dyhr kommer fra en stilling som salgschef i Nordicals Erhvervsmægler Vendsyssel og har mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor som blandt andet afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel/Skagen, områdedirektør i Fisher Investments og som kundechef og investeringsrådgiver i Spar Nord Bank.

– Vi har igennem længere tid ønsket at styrke vores position i Vendsyssel, som, vi synes, er et spændende område med mange muligheder. Med ansættelsen af Mads Dyhr, der gennem mange års beskæftigelse i den finansielle sektor har et stærkt netværk i området, er det nu lykkedes. Mads Dyhr vil sammen med Michael Stilling, partner og erhvervsmægler, der i forvejen er et kendt ansigt i Hjørring og det øvrige team, se frem til et øget samarbejde med virksomhederne i Nordjylland og Vendsyssel, siger Frank Jensen, direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

Selv siger hovedpersonen, Mads Dyhr:

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech, som erhvervspartner og afdelingsdirektør.

EDC Erhverv-kæden gik tilbage i 2019
EDC Erhverv Poul Erik Bech består af 17 erhvervscentre fordelt i hele Danmark.

Som Estate Pluss skrev for få dage siden, blev 2019 et år med samlet tilbagegang for EDC Erhverv Poul Erik Bech, eftersom omsætningen faldt med 10 procent til 172 millioner kr., mens resultatet før skat med et dyk på 54 procent blev mere end halveret til 17,2 millioner kr. fra 37,5 millioner kr. i 2018.

Læs mere i Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Trods tilbagegangen – særligt i hovedstadsområdet – bliver 2019 betegnet som et ’solidt år’, fremgår det af et interview med stifter, medejer og bestyrelsesformand Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen.

Læs mere i Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder