André Scharf. Foto: PR

ATP Ejendomme finder ny investeringsdirektør i Danica Ejendomme

Til maj tiltræder André Scharf som investeringsdirektør i ATP Ejendomme. Han bliver samtidig en del af direktionen i ATP Ejendomme, som dermed udvider investeringsafdelingen.

ATP Koncernen er Danmarks næststørste ejendomsinvestor.

Med udsigten til kraftigt forøget projektudviklingsaktivitet i porteføljen har ATP Ejendomme ansat 40-årige André Scharf som investeringsdirektør. Han skal i tæt parløb med Kenneth Olsson, nuværende investeringsdirektør i ATP Ejendomme, sikre fokus på investering og udviklingen af eksisterende ejendomme og uudnyttede byggeretter.

André Scharf får ansvar for udvikling af asset management og udenlandske investeringer, mens Kenneth Olsson er ansvarlig for transaktioner og projektudvikling i Danmark.

– Væksten i udviklingsporteføljen gør, at vi har behov for at udvide organisationen. Med ansættelsen af André Scharf, som har erfaring med ejendomsinvesteringer i både ind- og udland, styrker vi vores fokus på både asset management og projektudvikling, som vil fylde meget fremover. Vi bygger en robust organisation til de opgaver, vi står over for, siger adm. direktør Martin Vang Hansen, ATP Ejendomme.

Skal udvikle projekter for cirka 10 milliarder kr.
Kenneth Olsson ser frem til samarbejdet:

– Vi skal udvikle projekter for i omegnen af 10 milliarder kr., og det vil kræve fuld opmærksomhed. Derfor er jeg glad for, at André Scharf er kommet med ombord for at drive ATP Ejendommes kommercielle aktiviteter i samarbejde med mig.

André Scharf kommer fra en stilling som adm. direktør for Danica Ejendomsselskab, hvor han har været ansat de seneste otte år.

– Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt hold i ATP Ejendomme. Gennem arbejdet med aktivt ejerskab af den enkelte ejendom samt eksekvering på voksende ambitioner i forhold til klima og bæredygtighed skal vi skabe et langsigtet robust og ansvarligt afkast til ATP’s medlemmer, siger André Scharf.

Han indtræder i direktionen, der i dag består af ATP Ejendommes adm. direktør Martin Vang Hansen, investeringsdirektør Kenneth Olsson og property management-direktør Christian Hartmann.

André Scharf har første dag i ATP Ejendomme mandag den 4. maj.

ATP Koncernen er kommet ud af 2019 med sit bedste årsresultat nogensinde.

Læs mere i ATP opnår investeringsafkast på over 40 milliarder kr.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder