Michael Nielsen. Foto: ATP Ejendomme

Michael Nielsen bliver adm. direktør i Danica Ejendomme

Det bliver Michael Nielsen, tidligere mangeårig adm. direktør i ATP Ejendomme, som bliver ny adm. direktør i Danica Ejendomme. Michael Nielsen afløser André Scharf, der har valgt at skifte til en stilling som investeringsdirektør i ATP Ejendomme – som omtalt i ATP Ejendomme finder ny investeringsdirektør i Danica Ejendomme.

Michael Nielsen begynder som adm. direktør i Danica Ejendomme den 1. maj.

– Vi glæder os over at have fået en stor og erfaren kapacitet som Michael Nielsen til at stå i spidsen for Danica Ejendomme. Danica Ejendomme står overfor en spændende periode med færdiggørelsen af en række store boligudviklingsprojekter, og vi er sikre på, at Michael er den rigtige til at sikre, at vi leverer attraktive ejendomme, der udvikler de byer og områder, de er en del af, og som samtidig bidrager til attraktive afkast til vores pensionskunder, siger adm. direktør i Danica Pension, Ole Krogh Petersen.

Han fremhæver, at Michael Nielsen allerede har et stort kendskab til Danica Ejendomme gennem sin plads i bestyrelsen.

Stoppede i ATP Ejendomme i 2018
Selv siger hoverpersonen, Michael Nielsen:

– Jeg ser frem til at bringe mine kompetencer og erfaringer i spil i Danica Ejendomme. Danica har en af de mest spændende ejendomsporteføljer på markedet med stor betydning for samfundet og de mange pensionskunder.

I november 2018 meddelte ATP Ejendomme, at daværende adm. direktør Michael Nielsen havde valgt at fratræde sin stilling med omgående virkning.

Michael Nielsen var i næsten 17 år en af drivkræfterne bag en række af ATP’s store, internationale ejendomsinvesteringer og markante investeringer i Danmark som for eksempel Ørsteds hovedkontor, FN Byen og Axel Towers.

Læs mere i Michael Nielsen stopper i ATP Ejendomme – ny adm. direktør på plads

Siden januar 2019 har Michael Nielsen været CFO i Danske Shoppingcentre, hvorigennem Danica og ATP Ejendomme i fællesskab ejer 17 markante shoppingcentre landet over. Læs mere her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder