Kenneth Olsson

ATP Ejendomme henter investeringsdirektør hjem fra Industriens Pension

ATP Ejendomme ansætter fra 1. september Kenneth Olsson, 54 år, der kommer fra en stilling som ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension. Her skiftede han til fra ATP i september 2018 efter at have været der siden 2003.

Læs også Ny chef for ejendomsinvestering går efter investeringer for 1 milliard kr. årligt

– Kenneth Olsson har arbejdet med ejendomsmarkedet i mere end 20 år og kender samtidig vores rolle og investeringstankegang, og derfor er Kenneth en betydelig forstærkning af vores hold. Samtidig er Kenneth en udpræget holdspiller med ledelsesmæssige værdier, som flugter fuldstændigt med ATP Ejendommes. I vores nye ledelsesteam kommer Kenneth derfor til at spille en nøglerolle, og jeg ser frem til at fortsætte den transformation, vi er i færd med, med ham om bord, siger Martin Vang Hansen, adm. direktør i ATP Ejendomme.

Rollen som særskilt investeringsdirektør i ATP Ejendomme er ny og dækker både danske og udenlandske investeringer samt Asset Management. Kenneth Olssons opgave bliver at udvikle investeringsstrategien i samarbejde med det nye øverste ledelseshold, der p.t. består af administrerende direktør Martin Vang Hansen og direktør for Property Management Christian Hartmann.

– ATP Ejendomme er under forandring, og det ser jeg frem til at blive en del af. I dag er ATP Ejendomme en stor spiller på markedet, og det vil vi fortsætte med inden for både kontor- hotel- og boligmarkedet, ligesom vi vil se flere udviklingsprojekter som dem, vi allerede har, eksempelvis Falkoner Centret på Frederiksberg, siger Kenneth Olsson.

Læs også Industriens Pension finder ejendomsinvesteringschef i ATP Ejendomme

Læs også Arkitektstue ansætter tv-vært som byplanlægningschef

Læs også Casa henter profiler hos MT Højgaard og NCC

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder