Anders Fokdal. Foto: Lars Horn / Baghuset

Ny direktør for By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg

Byrådet i Aalborg Kommune har mandag godkendt, at Anders Fokdal bliver ny direktør for By- og Landskabsforvaltningen i kommunen per 1. december. Dermed bliver han øverste chef for den forvaltning, der er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer i Aalborg Kommune.

Anders Fokdal er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Han har været økonomichef i By- og Landskabsforvaltningen siden 2017 og afdelingsleder i samme forvaltning siden 2008. Før det var Anders Fokdal økonomisk konsulent i Løgstør Kommune (fra 1996 – 2001) og efterfølgende i Aalborg Kommune, hvor han blev ansat i 2001. Desuden har han været konstitueret direktør for By- og Landskabsforvaltningen siden juni 2019.

Der er i ansættelsen af Anders Fokdal, 56 år, lagt vægt på, at den nye direktør har både de faglige og personlige kompetencer, der er nødvendige for at kunne håndtere jobbet.

– Jeg er sikker på, at Anders Fokdal – som direktør for By- og Landskabsforvaltningen – kan bidrage til at videreføre og udvikle den fantastiske transformation, som Aalborg Kommune har gennemgået de seneste årtier. Anders har et dybt engagement for fælles ledelse og har stærke personlige relationer, så det er min og ansættelsesudvalgets vurdering, at Anders med sin ledelsesstil og personlighed vil skabe motivation, trivsel og arbejdsglæde og gode resultater for Aalborg Kommune, siger rådmand for By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen, Socialdemokratiet.

Seneste navnenyheder

Aldi finder første ejendoms- og udviklingsdirektør i NCC

Ny leder af Homes erhvervscenter i Helsingør

Casa henter direktør i Gefion – har milliardmål

Tina Saaby selvvalgt hjemløs i et år – skriver bog om klimatilpasning (+)

Marc J. Jørgensen bliver ny chef for lokalplaner i København

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder