Marc J. Jørgensen.
Marc J. Jørgensen.

Marc J. Jørgensen bliver ny chef for lokalplaner i København

Efter et år på udebane i metroselskabet er Marc J. Jørgensen nu tilbage igen på rådhuset i Københavns Kommune. Her bliver han enhedschef i Center for Byplanlægning i Københavns Kommune og får nogle tunge udviklingsområder under sig.

– Mit ansvarsområde er Byplan Øst, hvilket vil sige lokalplanlægning i Indre By, Christianshavn og Østamager inklusiv Lynetteholm og byggesager i nye lokalplaner i hele byen. Fagligt og geografisk kunne det bare ikke være bedre, siger Marc J. Jørgensen om de nye udfordringer.

I metroselskabet har han siddet med strategiudvikling i et forandringsprojekt for selskabets samarbejde med omverdenen om integration af by og bane og kommercielle potentialer og været projektleder for byudvikling af Ny Ellebjerg området samt leder af en arbejdsgruppe i Lynetteholmsprojektet. Der er 20 medarbejdere i den enhed, som Marc J. Jørgensen nu kommer til at stå i spidsen for.

– Jeg er nu rykket helt ind i byudviklingsmaskinen i København igen, og jeg glæder mig til at være med til at skabe den gode by og sikre rammerne for, at medarbejderne i Byplan Øst kan have en værdiskabende dialog med grundejere, bygherrer og developere, siger Marc J. Jørgensen.

Han har en solid byplanmæssig baggrund. Oprindeligt er han uddannet jurist og arbejdede 3 år som advokat i det daværende Kromann & Münter, inden han blev fuldmægtig i Københavns Kommune frem til 1999. Efterfølgende var han 6 år på Københavns Kommunes kontor i Bruxelles og i 2005 blev han først specialkonsulent, siden teamleder og altså nu Head of Unit.

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder