Peter Riber, kommende udviklingsdirektør i ELF Development. Foto: ELF Development

ELF Development henter udviklingsdirektør i Bonava

ELF Development henter Peter Riber som ny udviklingsdirektør.

47-årige Peter Riber kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Bonava Danmark. Som direktør for udvikling får han det overordnede ansvar for alle ELF’s projekter i Danmark og Sverige. Peter Riber bliver endvidere ansvarlig for udrulning af en vækstplan for udviklingsorganisationen og projektpipelinen.

– Stærke udviklingskompetencer er en af hjørnestenene i ELF Development, og jeg er derfor glad for, at det er lykkedes at tiltrække en så erfaren og kompetent profil som Peter Riber. Sammen med resten af vores team kommer han til at stå i spidsen for at udvikle nye byområder i høj kvalitet, siger adm. direktør Ludvig Find, ELF Development.

Projektudviklingsselskabet med adresse i Hellerup har fokus på udvikling af byområder på typisk 500-1.000 boliger ad gangen og er blandt andet kendt for udviklingen af Irmabyen, Amager Strand og boligkvarterer i Herlev.

Den kommende udviklingsdirektør i ELF Development Peter Riber glæder sig til sine nye udfordringer og siger, at ELF inden for kort tid planlægger at skalere udviklingsorganisationen yderligere.

Han tiltræder 1. december.

Læs også Balder opruster med ny ejendomschef fra Thylander Gruppen

Læs også Midlertidig direktør udnævnt for Bonava i Danmark og Norge

Læs også Torben Modvig om Casa-skift: Jeg kunne ikke sige nej, da Eivind Kolding spurgte mig (+)

Læs også Casa henter Torben Modvig som ny adm. direktør

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder