Ejendomschef Christina Holberg Fenger, Balder Danmark. Foto: Balder

Balder opruster med ny ejendomschef fra Thylander Gruppen

Christina Holberg Fenger er ny ejendomschef i Balder Danmark. Hun er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og har været i ejendomsbranchen siden 2000. Senest kommer hun fra Thylander Gruppen, hvor hun har stået i spidsen for selskabets københavnske Asset Management-afdeling.

– Balders mål er at udvikle, levere og drive lejeboliger af høj kvalitet, hvor ambitionen er at blive den førende udbyder af udlejningsboliger i Danmark, siger Balders danske direktør, Magnus Andersson.

Selv siger den nye ejendomschef Christina Holberg Fenger, som tiltrådte 1. oktober:

– Min ambition er, at vi bliver det bedst drevne ejendomsselskab i Danmark. En af hovedvejene til at nå derhen er, at vi får det mest motiverede og kompetente team med høj trivsel, og det er min fornemste opgave som leder af ejendomsforvaltningen at sikre rammerne for dette.

Læs også Her er vinderne af Estate Media Priserne 2018

Vækstrejse siden 2005
Balder Danmarks ledelsesgruppe er nu på plads og består af adm. direktør Magnus Andersson, økonomichef René Lindegaard Olsen, projektchef Jacob Hovmøller og ejendomschef Christina Holberg Fenger.

Balder Danmark er datterselskab af Fastighets Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Balder har ekspanderet siden sin opstart i 2005 – fra en ejendomsportefølje på cirka 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.200 ejendomme.

Læs også ELF Development henter udviklingsdirektør i Bonava

Læs også Midlertidig direktør udnævnt for Bonava i Danmark og Norge

Læs også Torben Modvig om Casa-skift: Jeg kunne ikke sige nej, da Eivind Kolding spurgte mig (+)

Læs også Casa henter Torben Modvig som ny adm. direktør

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Læs mange flere navnehistorier her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder