Michael Mortensen (til venstre) og Torben Modvig. Foto: Casa/Bonava

Casa henter Torben Modvig som ny adm. direktør

Torben Modvig er fra 1. februar adm. direktør for entreprenørselskabet og projektudvikleren Casa med hovedkontor i Horsens.

Michael Mortensen træder efter eget ønske tilbage som adm. direktør for Casa om fire måneder for i stedet at hellige sig udviklingen af selskabets nye projekter.

Læs mere i Casa forfremmer to udviklere til direktører

– Casa er i dag på et helt andet niveau end for bare 2-3 år siden, og vi er godt på vej mod at indfri vores finansielle målsætninger for 2020. Det er derfor helt efter planen, at vi nu ansætter en ny direktør til at lede virksomheden på næste del af rejsen. Torben Modvig er en stærk lederprofil med stor brancheerfaring og de rette strategiske kompetencer, så han er den helt rigtige mand til at overtage roret fra Michael Mortensen, siger bestyrelsesformand Eivind Kolding, Casa.

Selv siger hovedpersonen:

– Jeg kender Casa og har fulgt med i den imponerende rejse, som Michael Mortensen og hans hold har været på. Jeg har stor respekt for deres bedrifter og de projekter, de er og har været involveret i. Jeg er sikker på, at vi sammen kan nå nye højder, og jeg glæder mig derfor meget til at komme i gang og blive en del af holdet.

Torben Modvig har tidligere arbejdet i blandt andet NCC, Schaumann Properties, Shell og Rambøll.

1. august 2009 begyndte han som adm. direktør i daværende NCC Bolig, som nu hedder Bonava. Torben Modvig har i Bonava siden februar 2015 også haft ansvaret for forretningen i Norge.

Michael Mortensens nye rolle
Michael Mortensen, som fortsat er adm. direktør for Casa indtil udgangen af januar, ser først og fremmest sig selv som udvikler og iværksætter:

– Jeg kender mine begrænsninger og ved, at jeg er allerbedst i udviklingen af nye projekter. Casa har nået et niveau, hvor vi har brug for en direktør med et rendyrket fokus på ledelse af forretningen og alle vores medarbejdere, og jeg er enormt glad for, at Torben Modvig har takket ja til den rolle.

– Jeg glæder mig til at overlade stafetten til ham – og til selv at få mere tid til at fokusere på udviklingen af vores nye projekter, siger Michael Mortensen.

Casas omsætning nærmer sig 2 milliarder kr., mens medarbejderstaben nærmer sig 200. Samtidig er ordrebogen større end nogensinde og peger mod stor vækst, også i 2019, bemærker Michael Mortensen.

Læs mere i Ordretilgang hos Casa steg 170 procent i 2017

Fortsætter lidt endnu i Bonava
6. september fortalte daværende adm. direktør for Bonava i Danmark og Norge samt medlem af Bonavas Executive Management Team, Torben Modvig, til Estate Media, at han havde fået nyt topjob, hvorfor han ville forlade virksomheden ved årets udgang.

Ansvaret for ledelsen af Bonava Danmark og Norge bliver midlertidigt delt mellem salgs- og marketingdirektør Kristina Olsen og økonomidirektør Morten Jakobsen.

De fortsætter på deres hidtidige poster og overtager desuden pr. 8. oktober rollen, der er blevet ledig med Torben Modvigs stop som direktør. Det bliver Kristina Olsen, der tager den formelle rolle som fungerende adm. direktør.

Selvom Torben Modvig ikke længere er adm. direktør for Bonava i Danmark og Norge, arbejder han i boligudviklingsselskabet frem til udgangen af året.

Læs mere i Midlertidig direktør udnævnt for Bonava i Danmark og Norge

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Læs også Dansk-norsk Bonava-direktør glæder sig over eneste markedsfremgang (+)

Læs også Bonava-gruppens omsætning og overskud falder markant (+)

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder