Konferencer

!



Ejendomsdagene 2024


Indlægsholdere



Mikael Bertelsen

Konferencier, journalist

Mikael Bertelsen er tidligere kanalchef på Radio24syv samt tidligere kultur- og ungdomsredaktør på DR2, hvor han blandt andet stod bag programmer som De uaktuelle nyheder, Drengene fra Angora, Tal med Gud, Normalerweize, Wulffmorgenthaler, Jersild og Spin, den 11. time samt Det Røde Kapel. Mikael Bertelsen er sammen med Casper Christensen aktuel med All Exclusive-serien på Viaplay og han har indledt en udsendelsesrække med titlen "Det sidste ord" på TV 2, hvor han interviewer kendte danskere. Videomaterialet bliver arkiveret på Det Kgl. Bibliotek og bliver kort efter den portrætteredes død redigeret og offentliggjort.

Steen Bocian

økonomisk redaktør og cheføkonom, Børsen

Steen Bocian er økonomisk redaktør og cheføkonom på Dagbladet Børsen. Han har tidligere været cheføkonom i Dansk Erhverv, hvortil han kom i 2016 efter otte år som cheføkonom i Danske Bank. Steen Bocian er uddannet cand. polit og har også været i såvel Det Økonomiske Råd som Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Annemarie Munk Riis

Adm. direktør, Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Annemarie Munk Riis er adm. direktør i Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Hun kommer fra en stilling som direktør for Innovationsfonden og har tidligere været erhvervspolitisk og international chef i Københavns Kommune. Her har hun blandt andet arbejdet med markedsføring af danske løsninger inden for bæredygtighed gennem Cities Climate Leadership Group (C40). Annemarie Munk Riis er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har en Ph.d. fra CBS.

Bjarne Jørgensen

Direktør, ansvarlig for Storkunder Ejendomme, Realkredit Danmark/Danske Bank

Bjarne Jørgensen er medlem af direktionen i Realkredit Danmark og chef for Storkunder Ejendomme, som er Danske Bank/Realkredit Danmarks fælles afdeling for store ejendomskunder. Storkunder Ejendomme servicerer Danske Bank/Realkredit Danmarks største danske og internationale ejendomsselskaber og ejendomsfonde, almene boligselskaber og administratorer for foreninger.

Gunhild Askehave

ErhvervsPhD-stud., Inst. for Bygningskunst, By og Landskab, Det Kongelige Akademi

Gunhild Askehave er arkitekt og ErhvervsPhD på Det Kongelige Akademi med særlig interesse for praksis inden for byudvikling, arkitektoniske billeder og historiefortælling. Gennem et etnografisk casestudie undersøger hun, hvordan bæredygtighedsdiskurser og -praksis bliver anvendt i udviklingen af 'Københavns nye bæredygtige bydel' kaldet Jernbanebyen. Hendes mål er bedre at forstå, hvordan særlige interesser inden for byudvikling former historier om bæredygtighed, og hvordan disse historier påvirker nye byområder. Gunhild Askehave har en baggrund som praktiserende arkitekt og som underviser på Akademiet.

Rasmus Juul-Nyholm

Co-Founder, Home.Earth

Rasmus Juul Nyholm er stifter af forvaltningsselskabet Cobblestone, der er en af Danmarks største administratorer og administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. I juni 2021 offentliggjorde han, at han trådte tilbage som adm. direktør for at hellige sig nye opgaver i blandt andet det nyskabende boligudviklingsselskab home.earth. Rasmus Juul-Nyholm er desuden formand for PropTech Denmark.

Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Peter Winther

Executive Director, Partner, MRICS, Colliers

Peter Winther er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Han bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og -selskaber. Peter Winther har i sine godt 30 år i branchen formidlet transaktioner for mere end 100 milliarder kroner. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og ejendomsmægler og valuar fra Niels Brock. Peter Winther er desuden bestyrelsesmedlem i en lang række større virksomheder inden for ejendomsbranchen.

Peter Morgan

Head of Real Estate, PFA

Efter fire år i PFA-koncernen blev Peter Morgan den 1. januar 2024 udnævnt til Head of Real Estate. Inden han kom til PFA var han gennem seks år Director i Nordanö. Peter Morgan har en Bachelor i økonomi fra CBS.

Kasper Bygholm

Country Director, Denmark, PHM Group

Andreas Thyrring

Partner, Ulveman & Børsting

Andreas Thyrring har med otte års erfaring som toprådgiver i Venstre og særlig rådgiver i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet indgående forståelse for dansk politik og strategisk kommunikation, som han dagligt omsætter til rådgivning af beslutningstagere i danske og internationale virksomheder. Andreas Thyrring vurderer og analyserer jævnligt dansk politik i medier som DR, TV 2 og Altinget.

Ane Cortzen

TV-vært, foredragsholder

Ane Cortzen er TV-vært, foredragsholder og moderator. Hun er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, institut for design. Ane Cortzen startede sin karriere som Art Director hos Bodum i Schweiz og blev efter hjemkomsten til Danmark ansat hos DR, hvor hun redesignede DR1 og DR2 sammen med Eng Agger og Morten Kvist. i 2003 var hun medstifter af virksomheden Timeline og blev derefter ansat som chef for DR Designs Motion Graphics afdeling og siden Designredaktør på tværs af hele DR. I perioden 2010 til 2016 var Ane Cortzen vært og programudvikler i DR Kultur, hvorefter hun blev ansat som kulturchef i virksomheden Kähler. Siden 2019 har hun haft egen virksomhed og blandt andet været vært for TV-programmerne Fantastiske Forvandlinger og Er der en arkitekt til stede?

Sheela Maini Søgaard

CEO, partner, Bjarke Ingels Group

Sheela Maini Søgaard er CEO og partner i Bjarke Ingels Group (BIG), hvor hun startede som CFO i 2008. Hun har siden transformeret BIG fra Bjarke Ingels' danske arkitektvirksomhed til en international anerkendt virksomhed med over 700 medarbejdere i København, New York City, London, Barcelona, Zürich, Shenzhen og Los Angeles. Sheela Maini Søgaard har en fortid hos Meyers, GN Resound og McKinsey & Co. Hun er desuden bestyrelsesmedlem i Bikubenfonden, forperson for bestyrelsen i Dinesen og professor på CBS og blev i 2022 kåret til Årets Leder i Danmark af den faglige organisation, Lederne.

Peter Viggo Jakobsen

Lektor, Institut for Strategi og Krigsstudier, Forsvarsakademiet

Peter Viggo Jakobsen er cand.scient.pol., ph.d. i international politik og lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier i Forsvarsakademiet. Han beskæftiger sig blandt andet med dansk og nordisk forsvars- og sikkerhedspolitik, FN og international fred og sikkerhed, fredsoperationer, civil-militært samarbejde, konflikthåndtering, militær magtanvendelse, tvangsdiplomati og strategi. Peter Viggo Jakobsen udtaler sig ofte i danske og internationale medier om forsvars- og sikkerhedspolitiske emner. Han holder løbende foredrag, har vundet flere formidlingspriser og var årets underviser ved Institut for Statskundskab i 1999. Peter Viggo Jakobsen er desuden medlem af redaktionskomiteerne for tidsskrifterne European Security, International Peacekeeping, Politica, samt Military and Strategic Affairs og fungerer som reviewer for adskillige danske og internationale tidsskrifter og bogforlag.

Dariush Rezai

CEO, Sweco Denmark

Dariush Rezai er CEO i Sweco Danmark A/S og President of Central Europe i Sweco Group. Han kom til Sweco i 2017 efter en årrække i ledende internationale stillinger hos Eltel Networks og NCC Construction. Dariush Rezai er uddannet cand.polit. og har otte års erfaring med management consulting som strategikonsulent hos Accenture, Deloitte og Arthur Andersen.

Anne Skovbro

Adm. direktør, By & Havn

Anne Skovbro har været adm. direktør i By & Havn siden august 2018. By & Havn udvikler by i Nordhavn, Ørestad og Sydhavnen. Anne Skovbro har gedigen planlægningserfaring fra blandt andet en position som direktør i økonomiforvaltningen i Københavns kommune og har dyb indsigt i byudviklingsprojekter. Hun er uddannet civilingeniør i planlægning og har en ph.d. fra Institut for Arkitektur og Design på Aalborg Universitet.

Per W. Hallgren

Adm. direktør, Jeudan

Per W. Hallgren er adm. direktør i Jeudan, hvor han siden 1993 har været med til at bygge virksomheden op til Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Jeudan beskæftiger sig med investering og drift af kontor- bolig- og detailejendomme i det centrale København. Jeudan har i dag ca. 600 medarbejdere, mere end 1 mio. kvm. fordelt på 207 ejendomme med en værdi på knap DKK 30 mia. og en egenkapital på ca. DKK 8,5 mia.

Hans-Bo Hyldig

Adm. direktør, FB Gruppen

Hans-Bo Hyldig er adm. direktør og medejer af FB Gruppen, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger. FB Gruppen har blandt andet udviklet Grønttorvet og bydelen Ny Valby med omkring 2.000 lejligheder og byhuse. Bag projektet til mindst fem milliarder kroner står også pensionsselskabet PKA. Hans-Bo Hyldig er uddannet cand.merc.aud. fra CBS.

Lars Thylander

Founding Partner, Thylander Gruppen

I 1986 stiftede Lars Thylander virksomheden Thylander, som i øjeblikket forvalter 11 ejendomsfonde og ejendomskonsortier med en portefølje på cirka 12 milliarder kroner og 150 ejendomme. Thylander står blandt andet bag udviklingsprojektet Kongens Kvarter, hvor Danske Banks tidligere hovedsæde nær Kongens Nytorv skal transformeres til et helt nyt og eksklusivt kvarter i hjertet af København med hoteller, restauranter, butikker og kontorer.

Peter Olsson

Adm. direktør, AP Pension Ejendomme

Peter Olsson er adm. direktør for AP Ejendomme og dermed chef for AP Pensions ejendomsportefølje, der udgør små 10% af selskabets samlede investeringer. AP Ejendomme med tilhørende datterselskaber ejer ved udgangen af 2021 i alt 58 ejendomme og grunde til en samlet værdi på lidt over 5 mia kroner. Derudover købte AP Pension i slutningen af 2021 det danske ejendomsselskab Bostad med 70 ejendomme i porteføljen, som er overtaget i 2022.
Download/Print Program Tilmelding



Partnere
Deltagende virksomheder



Detlevsen Advokatfirma
Vosper Boligstyling ApS
Plesner Advokatpartnerselskab
HL Management A/S
Valhal Connect
Norlys A/S
Galst advokater
Atlas Garanti AS
Smart Parking
SKEL:DK
HHM A/S
DEAS
DEAS A/S
YAVICA
Comundo
ParkZone
Kromann Reumert
Proark
OK a.m.b.a.
Niam Denmark A/S
Taurus Ejendomsforvaltning
Kronhusene Udvikling A/S
Bruun & Hjejle
PWC
Danica Ejendomme
Micasa
Landinspektørkontoret af 1884
Niam
PensionDanmark
AXM Bygherrerådgivning
PensionDanmark Ejendomme
Løvbjerg Ejendomme
Weboost
Propbinder
EWII
NPV
ALFA Development A/S
Züblin
Avantpark
Bech-Bruun Advokatfirma
DSB Ejendomsudvikling
Skau Reipurth
Arkitekterna Krook & Tjäder
Swiss Life Asset Managers Denmark
Acres Asset Management
Norvik
Velkomn
Donatzky & Partnere
Nybolig Odense Development
OK
Hjarsø invest
Mehl & Schierbeck Advokater
Viamap
Avantpark Danmark
Waitly
TN Udvikling A/S
Freja Ejendomme A/S
Raundahl & Moesby
WTW
Upsite
C.W. Obel Ejendomme
MTH Property Development
RUM
Dades
Copenhagen Retail
Nordstern
APCOA Danmark
APCOA Danmark A/S
Norconsult
Newsec Advisory
Norconsult Danmark
Futurum
Izy AS
CK&CO
IWG-PlC, Regus og Spaces Works
Kuben Management
Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C
ALFA Development
Sweco Architects
Vosper Boligstyling & Fotografering
Taurus Ejendomsforvaltning ApS
Rent Estate
Clever
CEBRA
CBRE
Deas Group
Refshaleøens Ejendomsselskab A/S
Arkitema
Exometric
Cobblestone
KPMG
Bach Gruppen København
Nykredit
Elindco
YAVICA Denmark
Septima
MT Højgaard Property Development A/S
NEXTKEY
Mazanti-Andersen Advokatpartnerselskab
Mammut Group A/S
Sweco Danmark
Norse Property Management
By & Havn
Resights
DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
TOGT Ejendomsudvikling
NJORD Law Firm
McDonald s Danmark
Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
SalesStyling
Ikano Bolig
Husen Advokater
Bjarke Ingels Group
Skel.dk Landinspektører
Dimension Design
Birch GM Silkeborg
Ensure International Insurance Broker
danbolig København Projektsalg & Udlejning
COWI
Castellum
Amalie Search & Selection
Valhal Estate
Ejendomsmæglerfirmaet Sweet-Homes
Roskilde Kommune
Northern Horizon Capital
Balder Danmark
Lundgrens
Gottlieb + Partners
Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen
Nordanö
LokalBolig Projekt
Maycon A/S
EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S
CEJ Ejendomsadministration A/S
M7 Real Estate
NCC Property Development A/S
Winsløw Advokatfirma
Newsec
TrueMarketValue
CF Møller Architects
Jyske Bank A/S
danbolig Erhverv - Hillerød
Horten Advokatpartnerselskab
danbolig erhverv - Hillerød
Niam Denmark
CEJ Ejendomsadministration
CPHinvest
WSP Danmark
V.M. Brockhuus Ejendomme
By & Havn I/S
Freja Ejendomme
Willis Towers Watson
home Projektsalg København
Mølbak Landinspektører A/S
Mølbak Landinspektører
Landinspektørfirmaet LE34
Gorrissen Federspiel
Valuaren
home Lone Bøegh Henriksen
LINK arkitektur
EDC projekt - Poul Erik Bech
Metropol Erhverv
Spar Nord Bank
Semler Ejendomme
Söderberg & Partners
journalist
Børsen
Colliers
Estate Media
Home.Earth
Realkredit Danmark/Danske Bank
Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Det Kongelige Akademi
PFA
PHM Group
Ulveman & Børsting
foredragsholder
Forsvarsakademiet
Sweco Denmark
Jeudan
FB Gruppen
Thylander Gruppen
AP Pension Ejendomme

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer