Konferencer

!Micro Living


Behovet for billige boliger er på den politiske dagsorden samtidig med, at bæredygtighed og forskellige former for deleøkonomi spiller en større og større rolle i danskernes hverdag. På boligmarkedet er der en tendens til, at både købere og lejere efterspørger et mindre antal kvadratmeter, men til gengæld gerne vil dele nogle fællesområder- og aktiviteter med deres naboer, så udgifterne til disse gøres mindre og mulighederne for mere attraktive fællesområder øges.

De seneste år har vi hørt meget om bofællesskaber og alternative boformer. En slags kombination af disse er Micro Living, hvor man ikke bor i et decideret bofællesskab, men i stedet har sin egen bolig på et relativt begrænset antal kvadratmeter til en overkommelig husleje og i stedet deler en større del af ejendommen med de øvrige beboere.

Denne konference afholdes midt i et område, hvor der netop eksperimenteres med Micro Living-koncepter, alternative boformer og masser af muligheder for fællesaktiviteter. Vi kommer helt tæt på Container Livings aktuelle projekt i Musicon, og via en række erfarne indlægsholdere kan du høre om behovet og efterspørgslen for Micro Living, hvilke krav det stiller til indretning og design samt få et indblik i hvilke projekter der hitter i udlandet og hvorfor investorerne er begyndt at kigge på netop dette område i bestræbelserne på at finde nye forretningsområder i det danske ejendomsmarked.

Tilmeld dig allerede i dag - programmet offentliggøres i løbet af november 2021

Download/Print Program TilmeldingKontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Konferencekoordinator
Amalie von Spreckelsen
22 76 38 49
[email protected]
For generelle spørgsmål om Estate konference
Konferencechef
Mia Skjoldstrand
29 41 98 81
[email protected]
For spørgsmål om betaling, fakturering, log-in, m.v.
Office Manager
Elisabeth Brahe
22 16 19 39
[email protected]
For spørgsmål om talere, indhold og program
Program- og indholdsansvarlig
Kim Plesner
51 15 93 31
[email protected]
For spørgsmål om More Club, On Demand og partnerskaber
Kommerciel chef
Jonas Linke
51 53 83 50
[email protected]
For spørgsmål om Pluss, partnerskaber og Magasin
Markedschef
Michael Mortensen
28 34 03 19
[email protected]
De næste konferencer
 Se alle konferencer