Konferencer

!Micro Living


Arrangementet er afholdt

IndlægsholdereKamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Michael Asgaard Andersen

Associate professor, Det Kongelige Akademi

Michael Asgaard Andersen er Associate Professor på Det Kongelige Akademi, en titel han inden da havde gennem mere end tre år på Arkitektskolen i Aarhus. Michael Asgaard Andersen er tidligere lektor i arkitekturhistorie og teori ved Chalmers Tekniske Universitet i Göteborg. Han er uddannet arkitekt MAA og har en M.Arch. fra Columbia University i 1998 og en Ph.D. fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006. Han er forfatter til adskillige artikler og bogen "Bofællesskaber 1970 til i dag" samt bogen "Utzon" om Jørn Utzon.

Jack Renteria

Director of Living Concepts, ALFA Development

Jack Renteria er ansvarlig for Living Concepts hos ejendomsudvikleren ALFA Developments, hvor han er i gang med at udbrede Living by ALFA-konceptet til de nordiske lande. Jack Renteria kom fra virksomheden Generation Global, som han selv stiftede i 2019. Inden da var han partner og direktør for forretningsudvikling og kommunikation hos det førende danske arkitektfirma, 3XN. Jack Renteria blev i 2023 udnævnt til formand for Urban Land Institute i Danmark. Han har en kandidatgrad i International Business fra Norges Handelshøjskole og en økonomiuddannelse fra University of Waterloo i Canada, hvorfra han oprindeligt stammer.

Brian Gade

Adm. direktør, Container Living

Brian Gade er adm. direktør i selskabet Container Living, der via et nyt koncept skaber midlertidige boliger ved hjælp af skibscontainere. Et af de første steder, som containerne er blevet opstillet er Kanalbyen i Fredericia og Musicon i Roskilde. Brian Gade har siden 1997 været selvstændig og i partnerskaber beskæftiget sig med iværksætteri og udvikling inden for blandt andet ejendomsbranchen. Han er også en del af Mølholm Kapital, der udvikler boliger i blandt andet Løkken, Bredballe og Børkop.

Peter Bur Andersen

Partner og creative directior, Briq Group

Peter Bur Andersen har gennem mange år udviklet og designet koncepter indenfor retail, F&B og kontor. Han stiftede BRIQ i 2008 og tegnestuen arbejder blandt andet med at designe funktionelle rum for kommercielle og corporate kunder. Ifølge Peter Bur Andersen er en af de stærkeste tendenser indenfor kontor- og HQ design, at arbejdspladsen i stigende grad skal føles hjemlig og være et sted, som både handler om arbejde, men også om fritid og fællesskab.

Thomas Fokdal

Stifter, Copenhagen Windows

Thomas Fokdal er stifter af Copenhagen Windows og fungerer som ekspertrådgiver for ejendomsbranchen med fokus på den kommercielle del af urban by- og ejendomsudvikling. Han er uddannet cand.scient.pol. med speciale i anvendt fremtidsforskning. Thomas Fokdal har mere end 20 års erfaring med strategi og forretningsudvikling for en række af Danmarks største ejendomsvirksomheder. Desuden er han en efterspurgt foredragsholder og moderator ved arrangementer om fremtidig byudvikling.

Kristian Krogh

CEO, Managing Partner, Thylander

Kristian Krogh er CEO og Managing Partner hos Thylander, som siden 1986 har varetaget udvalgte investorers interesser i ejendomsmarkedet. Virksomhedens kernekompetence er at etablere og forvalte ejendomsfonde i partnerskab med institutionelle investorer, fonde og formuende privatpersoner. Kristian Krogh var tidligere direktør for en af Nordens førende forvaltere af primært opportunistiske ejendomsfonde, Niam. Og inden da har han en omfattende erfaring fra forskellige dele af ejendomsbranchen fra tidligere jobs hos blandt andet Aberdeen, Skanska, NCC og Colliers. Kristian Krogh er uddannet HD(F), HD(U) og statsautoriseret ejendomsmægler.
Download/Print ProgramDeltagende virksomhederMoveOn – FlatCom
Sweco Architects
Estate Media
By & Havn
Container Living
Kilden & Hindby
NREP A/S
Tiny House Living A/S
Datic ApS
LiveKlein
BIG
EDC Projekt
Innovater A/S
Balder Administration ApS
Accura Advokatpartnerselskab
Tetris
Pålsson arkitekter
BullsEye Communication
SalesStyling
Ikano Bolig
K/S Køge Bugt
Quooker Scandinavien
Lundgrens
Quooker Skandinavien A/S
ELF Development A/S
BaseCamp Student Real Estate ApS
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
EY
Kinnerton Capital
Finanstilsynet
EDC projekt - Poul Erik Bech
Det Kongelige Akademi
ALFA Development
Briq Group
Copenhagen Windows
Thylander

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Conference in the Sky 2024

 Tilmeld 

New Nordic Lounge 2024

 Tilmeld 

Retail 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 
 Se alle konferencer