Konferencer

!



Retail 2020


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Rune Kock

Partner, Nrep

Rune Kock er partner og Head of Transactions i Nrep og ansvarlig for selskabets investeringer i Danmark. Rune har været en del af Nrep siden 2012 og kom fra en stilling som investeringschef i ATP Ejendomme. Før den tid var Rune knapt 10 år i Catella Corporate Finance og havde i løbet af den periode ansvar for selskabets rådgivning vedrørende ejendomstransaktioner. Rune Kock er uddannet cand.merc.fir fra Handelshøjskolen i København.

Tore Stramer

Cheføkonom, politik og analyse, Dansk Erhverv

Tore Stramer er cheføkonom i Dansk Erhverv. Han var inden da cheføkonom i Nykredit Markets og uddannet økonom (cand.polit.). Tore Stramer har arbejdet i den finansielle sektor siden 2007, hvor han dækker dansk og global økonomi. Han er en af de mest brugte økonomiske eksperter i det danske mediebillede. Han kom til Nykredit i 2011 fra Danske Bank, hvor han tidligere har været seniorøkonom.

Ole Hammershøj

CEO & Founder, Copenhagen Retail

Efter 17 år hos CBRE, heraf de sidste små 10 år med ansvar for Retail, stiftede Ole Hammershøj i februar 2021 sin egen virksomhed Copenhagen Retail, der rådgiver både lejere og udlejere i det københavnske marked. Inden han kom til CBRE, har Ole Hammershøj også været ejendomschef hos ATP Ejendomme og projektudviklingschef hos Skanska.

Mikkel Søby

Indehaver, Engel & Völkers Commercial Danmark

Mikkel Søby overtog sammen med Henrik Svane hele Home Erhverv (nu Engel & Völkers) i december 2018 fra Home A/S. Og i 2019 blev Søby partner i Home Erhverv Aarhus. Han er desuden bestyrelsesformand for ejendomstorvet.dk. Mikkel Søby har været Leasing Manager i Skanska og erhvervsmægler i Cushman Wakefield RED. Han har en bachelor i business administration fra CBS, hvor han også er uddannet ejendomsmægler fra i 2008.

Claudia Mathiasen

Advokat og partner, Winsløw Advokatfirma

Advokat Claudia Mathiasen (H) er partner i Winsløw Advokatfirma. Hun beskæftiger sig primært med rådgivning om kontrakter, herunder lejekontrakter og overdragelse af fast ejendom samt førelse af rets- og voldgiftssager. Claudia Mathiasen er uddannet cand. jur. i 1997 og kom til Winsløw i 2008 fra Valdal Advokatfirma. Hun har stor erfaring med løsning af tvister ved domstole og voldgift og har suppleret sin advokatuddannelse med en MBA fra CBS i 2008. Claudia Mathiasen har blandt andet specialiseret sig i klienter og sager med fokus på retailmarkedet og er en del af flere internationale juridiske netværk rettet mod retailmarkedets udvikling.

Per Nyborg

Adm. direktør, indehaver, ICP, Institut for Center-Planlægning

Per Nyborg er adm. dir. og partner i Institut for Center-Planlægning (ICP A/S), som er et privat konsulentfirma, der siden 1959 har arbejdet med overordnet offentlig planlægning af center- og detailhandelsstrukturer og været rådgiver for investorer og butikskæder omkring egentlige projekter, som indeholder butikker. ICP er også sekretariat for Detail-forum (detail-forum.dk), der er et tværfagligt netværk for ledere i detailhandelen og tilknyttede brancher. Per Nyborg kom til ICP i 1979 og har været med til planlægning af centerstrukturen i de fleste kommuner i Danmark ligesom han gennem mange år har været rådgiver omkring planloven for Miljøministeriet og Erhvervs- og Vækstministeriet. Derudover har han lang erfaring med rådgivning af investorer i shoppingcentre, butikskæder og retailejendomme.

Kathrine Heiberg

Adm. direktør, Reteam group

Kathrine Heiberg er adm. direktør for Reteam Group og medlem af International Council of Shoppingcenters forskningsråd siden 2008. Reteam har gennemført mere end 200 projekter fra Sydafrika til Island. Udgangspunktet for Reteams arbejde er et fokus på, hvordan mennesker gerne vil anvende det offentlige rum og hvilke behov og ønsker de gerne vil have opfyldt på forskellige steder. Siden 2008 er flere byer/byområder kommet til; bl.a. Carlsberg Byen, Helsingborg, Johannesburg og Uppsala. De sidste par år er fokus vendt mod at blive udviklere og ejere og i efteråret 2019 købte Reteam sammen med en håndfuld partnere det første shoppingcenter i Danmark.

Helle García Korndal

Head of Commercial Management Denmark, Unibail-Rodamco-Westfield

Helle García Korndal er ansvarlig for URW i Danmark og varetager koncernens interesser i markedet samt Fisketorvet - Copenhagen Mall. Helle startede i Unibail-Rodamco-Westfield i 2012 og har haft flere forskellige positioner i både Danmark og Sverige. Forud for URW har Helle en solid baggrund fra fashion retail. Startede i Inditex og var en del af det Nordiske management ved etableringen af Zara og Massimo Dutti i Norden. Herefter som CEO og partner for franchisevirksomheder for diverse UK fashion brands som Oasis, Warehouse og Topshop.

Per Rasmussen

CEO og partner, E-Capacity

Per Rasmussen er CEO i den digitale rådgivningsvirksomhed E-Capacity, der har specialiseret sig inden for digital og omni channel strategi- og forretningsudvikling. Per har arbejdet med digitale forretninger i mange forskellige brancher, og har tidligere bl.a. været digital direktør i TDC Group. Han sidder desuden i en række bestyrelser - HiFi Klubben, Audionord International, Boligsiden, saxo.com samt i brancheforeningen for dansk internet handel, FDIH.

Søren Heilman

CEO, Blue City

Søren Heilmann har siden 2014 stået i spidsen for Blue City, der sælger brugt elektronik fra otte fysiske butikker i Danmark og en enkelt i Malmø. Inden da var han hos Blockbuster i 15 år, hvor han i de sidste næsten otte år var managing director i Danmark. Søren har en HD i regnskab og økonomistyring fra Handelshøjskolen i København.

Nikolaj Harving

Projektchef, Cobe

Nikolaj Harving er en af Cobes fem projektchefer og er en del af Cobes ledelse. Han har 11 års erfaring som projektchef og projektleder fra en lang række prestigefyldte projekter i både Danmark, Sverige og Norge. Eksempelvis har Nikolaj været projektleder på det prisbelønnede boligprojekt Krøyers Plads midt i Københavns havnefront samt en lang række kulturelle byggerier. Her kan nævnes det prisvindende Biblioteket i Københavns Nordvest-kvarter. Nikolaj har også været projektleder på ombygningen af Riffelsyndikatet i Nordhavn til kontor og supermarked. Nikolaj trækker derudover på stor erfaring fra arbejdet med prestigefyldte domiciler heriblandt Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Peter Bur Andersen

Partner og creative directior, Briq Group

Peter Bur Andersen har gennem mange år udviklet og designet koncepter indenfor retail, F&B og kontor. Han stiftede BRIQ i 2008 og tegnestuen arbejder blandt andet med at designe funktionelle rum for kommercielle og corporate kunder. Ifølge Peter Bur Andersen er en af de stærkeste tendenser indenfor kontor- og HQ design, at arbejdspladsen i stigende grad skal føles hjemlig og være et sted, som både handler om arbejde, men også om fritid og fællesskab.
Download/Print Program



Partnere
Deltagende virksomheder



TrueMarketValue
WTW
MoveOn – FlatCom
Refshaleøens Ejendomsselskab
Exometric
TrueMarketValue ApS
Scandinavian Shopping Center Partners ApS

MOE A/S
Newsec
Copenhagen Windows
Real Capital A/S
Philip Morris International
Rødovre Centrum
Coop Danmark
CBRE A/S
Scandinavian Shopping Center Partners
Estate Media
Bruun & Hjejle
Cobblestone A/S
Geoinfo A/S
Nordanö Partners A/S
KIRKBI A/S
Sweco Danmark A/S
Lidl Danmark
ALDI ejendomme
Lidl Danmark K/S
EDC Erhverv Poul Erik Bech
DSB Ejendomme
Jakobsen International A/S
DADES A/S
Reviva Capital SA
Pro Developments A/S
Invest in Odense, Odense Kommune
Danske Bank | Realkredit Danmark
Årstiderne Arkitekter
WSP Danmark
HESØ GROUP ApS
A/S Rødovre Centrum
Handelsbanken
Landinspektørfirmaet LE34
ATP Ejendomme A/S
Siemens A/S
Nykredit
Semler Ejendomme
KPMG
Krarup-Ejendomme ApS
PRO Developments A/S
Dansk Erhverv
Copenhagen Retail
Engel & Völkers Commercial Danmark
ICP, Institut for Center-Planlægning
E-Capacity
Reteam group
Blue City
Cobe
Briq Group
Nrep
Winsløw Advokatfirma
Unibail-Rodamco-Westfield

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
Adm. direktør
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 

Business Arena 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Aarhus

 Tilmeld 

Estate Outlook 2025

 Tilmeld 

Boligdagene 2025

 Tilmeld 

Retail 2025

 Tilmeld 
 Se alle konferencer