Hjemmekontoret: Vi må vente med champagnen

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

I dagens udgave af Hjemmekontoret besøger vi CEO Mette Kynne Frandsen, der leder 300 medarbejdere i Henning Larsen Architects. Mette Kynne Frandsen har siden 1998 været en del af tegnestuens ledelse og blev i 2003 udnævnt til adm. direktør. Hun sidder i en række bestyrelser og har haft flere tillidsposter i udvalg og råd med fokus på blandt andet eksport, vækst og de kreative industriers potentiale, herunder sidder hun i dag i bestyrelsen for Realdania og Maj Invest, og hun er desuden formand for DI Rådgiverne.

– Vi lærer meget, som vi kan bruge fremover, så måske kommer der trods alt noget godt ud af det her, siger Mette Kynne Frandsen, der både må vente med at dele glæden over at have vundet et stort projekt i Australien og samtidig skal sikre sig, at unge udenlandske interns, der nu sidder alene i små boliger rundt omkring, føler sig godt hjulpet og understøttet.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder