Charlottenlund Station. Foto: Bonava

10.000 borgere utilfredse med nye Bonava-boliger i Charlottenlund

Boligudviklingsselskabet Bonavas plan om at bygge 106 lejligheder på DSB’s tidligere godslæsseplads mellem Forstbotanisk Have og Charlottenlund Station møder modstand, eftersom flere end 10.000 borgere indtil videre har skrevet under på en protest mod byggeplanen, skriver Berlingske.

Bonava købte i april grunden af DSB Ejendomsudvikling i et såkaldt betinget salg. Bonavas plan er et byggeprojekt, der skal fylde 9.000 kvm fordelt på 56 ejerlejligheder, 25 ungdomsboliger og 25 almene boliger.

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Forinden havde Gentofte Kommune – som avisen Villabyerne har beskrevet – også taget initiativ til at ændre lokalplanen, så der kan bygges ungdoms- og almene boliger på grunden.

Nu beskylder Karin de Neergaard, der er initiativtager til underskriftindsamlingen, Gentoftes borgmester, Hans Toft (K), for et fupnummer, der skal skaffe en attraktiv grund til nye, dyre lejligheder.

– Vi vil opfylde den fundamentale pligt at skaffe boliger til vores borgere, siger borgmesteren til Berlingske.

”Verdenshaven”-projektet i Charlottenlund er tegnet af Juul Frost Arkitekter, og det forventes at blive sat til salg i 2019. Købsaftalen er betinget af, at en lokalplan for projektet vedtages.

Læs mere i Bonava køber DSB-areal i Charlottenlund og vil bygge 100 boliger

Læs også Dansk-norsk Bonava-direktør glæder sig over eneste markedsfremgang (+)

Læs også Bonava-gruppens omsætning og overskud falder markant (+)

Læs også Bonava bygger ny bydel med 650 boliger

Læs også Bonava vil bygge 60 ejerlejligheder i Rungsted Kyst

Læs også Bonava køber endnu en grund i Ørestad og vil bygge 92 boliger





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder