Dagli´Brugsen, Ryberg Alle. Foto: Sine Fiig

Coop lukker 12 Dagli’ Brugser

De mindre dagligvarebutikker er hen over året blevet yderligere presset af inflation og stigende priser til blandt andet energi.

Det tager Coop nu konsekvensen af og lukker 12 Dagli’ Brugser, der har kæmpet med en nedadgående omsætning og underskud, der er vanskelige at vende til overskud.

De 12 butikker har en samlet omsætning på knap 130 millioner kr. og vil i 2022 sammenlagt give et underskud på 15 millioner kr.

Torben B. Andersen, der er kædedirektør for Dagli’ Brugsen, siger, at det er “med blødende hjerte”, at beslutningen er truffet.

– I alle butikkerne har medarbejdere kæmpet alt, hvad de kunne, for at få de til at hænge sammen – og alle steder spiller butikkerne en vigtig rolle i de lokale samfund.

– Men den aktuelle kriser med stærkt stigende omkostninger til el og kunderne, der flytter deres indkøb over i discountbutikker, har gjort, at det er nødvendigt at træffe denne beslutning, siger han.

De butikker butikker befinder sig i følgende byer: Vorrevangen (Aarhus N), Jordrup, Lime, Nørhalne, Frølunde, Gandrup, Tarp, Engesvang, Kalvehave, Veflinge, Borris og Vester Åby.

Butikkerne lukker for sidste gang 24. februar næste år.

Lukningen af de 12 butikker følger i kølvandet på Aldis beslutning om at trække sig fra det danske marked.

Læs mere her: Aldi trækker sig fra Danmark – Rema 1000 overtager 114 butikker

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder