Adm. direktør Kræn Østergaard Nielsen, Coop. Foto: Coop

Coop udfordrer de store discountkæder med 120 nye butikker – alene i år

Coops nye discountkoncept, Coop 365discount, bliver nu rullet ud over hele Danmark.

Kæden består lige nu af cirka 70 butikker. I år åbner i gennemsnit 10 nye hver måned, i alt 120, så kæden vil omfatte cirka 190 butikker i slutningen af i år. Der er tale om en investering på cirka 200 millioner kr. i 2022, oplyser Danmarks næststørste dagligvarekoncerndagligvarekoncern.

Samtidig begynder Coop 365discount-kæden fra og med denne uge med landsdækkende markedsføring, oplyser Coop i forbindelse med den største udrulning af en ny butikskæde nogensinde i Danmark.

– Kundernes krav til discount har ændret sig, siden vi åbnede de første for 40 år siden. De vil kunne købe alle de varer, de har brug for, de vil have mere kvalitet, de vil have mere orden og stiller langt større krav til klima, bæredygtighed, sundhed og økologi – og stadig til de laveste priser. Derfor har vi de seneste år testet mange nye elementer, og er nu klar på det, der er vores bud på Danmarks grønne discountkæde, siger adm. direktør Kræn Østergård Nielsen, Coop.

(Artiklen fortsætter under illustrationen)

Coop 365discount. Foto: Coop

Coops bygger 25 helt nye butikker
De fleste af de nye butikker er nuværende Fakta-butikker, der udvides og moderniseres. Men der vil også komme mange helt nyopførte butikker til. Coop Ejendommes byggeplaner omfatter 25 helt nye butikker. Desuden vil butikker fra Coops andre kæder, der passer ind i det nye grønne koncept, konverteres til Coop 365discount. Desuden er der stor interesse fra mange selvstændige brugsforeninger for at åbne Coop 365discount-butikker efter, at de første er åbnet med gode erfaringer.

– Det, som kunderne bedst har kunnet lide fra vores første godt 70 test-butikker, tager vi med i den nye kæde, siger kædedirektør Thomas Nielsen, Coop 365discount.

Fakta fortsætter som selvstændig kæde med landsdækkende markedsføring og vil fortsat omfatte over 200 butikker.

Læs også Coop finder første ejendomsdirektør i egne rækker

Læs alle nyheder om detail her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder