Henrik Qvist Jensen tiltræder i midten af februar som projektdirektør i Thylander. Foto: Presse

Thylander finder ny projektdirektør i Strawberry Properties

Henrik Qvist Jensen tiltræder i midten af februar som projektdirektør i Thylander, oplyser det København-baserede ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab.

Henrik Qvist Jensen kommer fra en stilling som adm. direktør i ejendomsselskabet Strawberry Properties, hvor han blandt andet har stået i spidsen for byggeriet af hotellet Villa Copenhagen. Bag Strawberry Properties står den norske hotelinvestor Petter Stordalen.

Som projektdirektør i Thylander skal Henrik Qvist Jensen være med til at lede et af de kommende års vigtigste udviklingsprojekter i København, nemlig udviklingen af Danske Banks ikoniske – og snart forhenværende – hovedsæde og de omkringliggende ejendomme i området mellem Kgs. Nytorv og Bremerholm.

– Vi er meget glade for at få Henrik Qvist Jensen ombord i Thylander. Han kommer med unikke kompetencer og erfaringer for, hvordan man respektfuldt udvikler gamle bygninger og skaber attraktive bymiljøer af international klasse, og sammen med ansættelsen af arkitekt Rasmus Tøgern sidste år har vi nu det bedst tænkelige team til at fortsætte det videre udviklingsarbejde, siger udviklingsdirektør Frederik Wiidau, Thylander, i en kommentar.

Læs også Danske Banks hovedkontor solgt til konsortium under Thylander Gruppen

Læs også Sådan steg Danske Bank-domicil med over en halv milliard kr.

Carlsberg Byen, Rambøll og senest Strawberry Properties
Henrik Qvist Jensen er uddannet ingeniør og har forud for sine knap fem år som direktør for Strawberry Properties været senior projektchef i Carlsberg Byen og projektchef i Rambøll.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Thylanders stærke udviklingsteam og være med til at udvikle Holmens Kanal-området, hvor potentialet er så stort, at jeg må knibe mig selv i armen over at få lov til at være med på den rejse. Det er et område, som fortjener at få liv og blive åbnet op til glæde for københavnerne og andre, siger Henrik Qvist Jensen.

Det seneste år har Thylander ansat 13, så medarbejderstaben nu tæller 55 personer.

Thylanders samlede portefølje har i dag en værdi på cirka 15 milliarder kr. og består af omkring 800.000 kvm – primært i københavnsområdet. Frem mod 2026 vil ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskabet mere end fordoble sin ejendomsportefølje til over 30 milliarder kr.

Læs mere Thylander vil mere end fordoble sin portefølje til over 30 milliarder kr.

Thylander er en partnerejet virksomhed etableret i 1986 af bestyrelsesformand og hovedejer Lars Thylander. Kristian Krogh er CEO og Managing Partner.

Læs om Thylanders 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Overskud i Thylander halveret til 13 millioner kr. – forventer fremgang

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder