Illustration: Sweco Architects

2E Group vinder udbud om 227 boliger i Egedal

Den nordjyske ejendomsudviklingskoncern 2E Group har netop vundet udbuddet om 227 boliger i Egedal Stationsby i Ølstykke i Egedal Kommune nordvest for Storkøbenhavn. Som en del af projektet ’Egedal Living’ bygger 2E Group blandt andet wellness med pool, spa, sauna og orangeri.

– Det eneste, man har mest lyst til at vide nu, er, hvornår man kan flytte ind i det fantastiske projekt, vi i samarbejde med arkitekt Steen Gissel og hans team hos Sweco har designet i forbindelse med Egedal Kommunes udbud af fire store områder i det attraktive Egedal Stationsby, siger adm. direktør, ejer og stifter Jesper Skovsgaard, 2E Group.

2E er godt bekendt med Egedal Stationsby, hvor koncernen siden 2018 har bygget og stadig bygger. Der er på delområderne, byggekoncernen købte tilbage i 2017, opført snart cirka 26.000 etagemeter boliger fordelt på cirka 380 boliger, som alle er solgt som ejerlejligheder til private købere og som udlejningsboliger til norske investorer og Nrep.

Læs mere i Nrep køber ydereligere 148 boliger af 2E Group for en kvart milliard kr.

Læs også 2E Group sælger 5.000 kvm projekt til norsk kapitalforvalter

De nye områder, som 2E har vundet, ligger 100 m fra de nuværende delområder.

Illustration: Sweco Architects

– Baggrunden for 2E’s satsning på Egedal Stationsby er vores grundige analyser, der viser, at der i Egedal Kommune er og bliver en enorm fremtidig efterspørgelse på nye boliger, og det behov vil vi gerne afdække. Vi forventer, at lejepriser starter fra 5.500 kr. per måned, siger Jesper Skovsgaard, der ikke har startet forhandlinger om salg af projektet til potentielle investorer.

2E Group blev stiftet i 1996 af Jesper Skovsgaard, der stadig er eneejer af ejendomsudviklingskoncernen med hovedsæde i Aalborg.

2E Group kom ud af seneste regnskabsår – 2019/20 – med et resultat før skat på 35,1 millioner kr. mod et overskud på 41,6 millioner kr. året før.

Læs mere i 2E Groups overskud falder til 35 millioner kr. – men øjner øget indtjening

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder