Adm. direktør, ejer og stifter Jesper Skovsgaard, 2E Group. Foto: 2E Group

2E rykker til ny by – vil bygge 230 rækkehuse

Ejendomsudviklingskoncernen 2E Group bevæger sig fra området uden for hovedstadsområdet til Sydsjælland – nærmere bestemt til Næsteved.

Det oplyser adm. direktør, ejer og stifter Jesper Skovsgaard.

På Parkvej har den nordjyske udvikler købt en cirka 60.000 kvm stor byggegrund til omkring 230 rækkehuse. Det sker efter netop vedtaget lokalplan til rækkehusbebyggelse. Projektet er døbt ’Parkvejens Oase – Næstved’.

– Alle vores grundige analyser viser, at der i Næstved er en enorm efterspørgsel på nye rækkehuse, og det behov vil vi gerne bidrage med at udfylde. Og byggeriet opføres naturligvis bæredygtigt med den eftertragtede DGNB-certificering, siger Jesper Skovsgaard.

Arkitekt Steen Gissel, Sweco Architects (tidligere Årstiderne Arkitekter), er valgt som arkitekt på projektet, eftersom parterne har arbejdet sammen i mange år.

Tidsplan og boligstørrelser
Boligstørrelserne projekteres fra 60 til 110 kvm. Byggestart forventes, når byggetilladelsen er faldet på plads, til efteråret og indflytning fra ultimo 2022, oplyser Jesper Skovsgaard til Estate Media.

2E Group blev stiftet i 1996 af Jesper Skovsgaard, som stadig er eneejer af ejendomsudviklingskoncernen med hovedsæde i Aalborg.

2E Group kom ud af 2019/20 med et resultat før skat på 35,1 millioner kr. mod et overskud på 41,6 millioner kr. året før.

Læs mere i 2E Groups overskud falder til 35 millioner kr. – men øjner øget indtjening

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder