Ejer, stifter og adm. direktør Jesper Skovsgaard, 2E Group. Foto: 2E Group

2E henter koncernjurist med speciel i projektudvikling i ejendomsselskab

Den nordjyske ejendomsudviklingskoncern 2E Group har per 1. oktober ansat Morten Tousgaard som Group Legal Manager (koncernjurist).

Han kommer fra en stilling som Project Developer og Legal Manager i 1927 Estate, der udvikler ejendomsprojekter i samarbejde med private, institutionelle og industrielle investorer.

Fra 2001 til 2019 var Morten Tousgaard Group Legal Manager i det børsnoterede TK Development, som i dag hedder Agat Ejendomme.

Morten Tousgaard er cand.merc.jur., har en MBA og har kompetencer inden for fast ejendom og specielt projektudvikling, herunder kontraktforhandlinger og due diligence.

Morten Tousgaard skal i 2E Group tage sig af koncernens køb og salg af fast ejendom og være bindeled til eksterne advokater og andre forretningspartnere samt varetage koncernens øvrige juridiske forhold, oplyser ejer, stifter og adm. direktør Jesper Skovsgaard, 2E Group.

Problemer med illegale håndværkere
Som Estate Pluss har skrevet, arresterede Nordsjællands Politis Udlændingekontrolsektion 10. september syv udenlandske håndværkere på 2E Groups byggeplads på Dam Holme i Egedal Stationsby i Stenløse. Dermed har den nordjyske ejendomsudvikler for anden gang i løbet af 13 måneder haft anholdelser på en af sine byggepladser.

Læs mere i Illegale arbejdere igen anholdt på 2E Group-byggeplads

Læs også 2E Group om nye anholdelser: Vi gør alt for at stoppe illegal arbejdskraft og er uden skyld

2E Group blev grundlagt i 1996 af Jesper Skovsgaard, som i dag stadig ejer koncernen 100 procent privat. I perioden 2002 og til seneste regnskabsår har koncernen udviklet, solgt, opført og realiseret ejendomsprojekter med en samlet avance på cirka 500 millioner kr.

Læs om 2E Groups resultater i 2019 og 2020-forventninger i:

Nordjysk ejendomsudvikler lander nyt årsresultat på over 50 millioner kr. 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder