Mipims adm. direktør, Ronan Vaspart. Foto: Mipim

Mipim håber på mange danskere i september

Det plejer at være den internationale ejendomsbranches vigtigste mødested, men både i marts 2020 og marts 2021 har Mipim måtte aflyse på grund af Corona. I marts meldte Mipim så ud, at de ville gennemføre en mindre konference i september og så komme fuldt tilbage i marts 2022.

Men Mipims adm. direktør, Ronan Vaspart, håber inderligt på, at danske deltagere alligevel vil tage til Cannes i september.

– Det bliver måske ikke den mest omfattende udstilling, vi har gennemført, men vigtige byer som Helsinki, Berlin, Stockholm, Marseille, Paris, Poznan og investorer som franske Nexity, hollandske Redevco, emiraternes First Abu Dhabi Bank og belgiske AG Real Estate har meldt deres ankomst, siger Ronan Vaspart.

Det er også mere overkommeligt at deltage, når det er et lidt mindre setup, er forklaringen også fra Mipim-organisationens side.

– Det er ikke så omkostningstungt at tage herned to dage, og det bliver en langt mere effektiv begivenhed end vores sædvanlige konference i marts. Til gengæld bliver det også en unik mulighed for at genetablere kontakten til forretningsforbindelser fra hele verden, siger Ronan Vaspart.

Mipim.
Mipim

Han er sikker på, at man kan føle sig tryg i Cannes til september.

– Vi tager naturligvis alle forholdsregler, men der er over 30 millioner mennesker, der er vaccineret i Frankrig, og det går hurtigt med at få flere vaccineret, så det skal nok være i orden til september.

Han ved dog også godt, at det ikke er sikkert, at september-udgaven kan trække så mange som i marts.

– Vi er ude på en rejse, hvor man nu begynder at ses igen. Hvis man stadig vil arbejde internationalt, så er det et godt tidspunkt at genoptage kontakten til sit netværk. Men det er klart, at alternativt kan man vente til marts.

Mipim i september bliver også digital, men Ronan Vaspart tror ikke på, at det kan erstatte de fysiske konferencer.

– I stedet kommer vi til at designe et program, som man også kan følge digitalt, men selve netværket tror jeg ikke på kan etableres over en skærm. Programmet kommer til gengæld til at indeholde en række temaer, der er aktuelle med et stærkt fokus på de forskellige aktivklasser, fokus på end-users og investorer og meget mere, siger Ronan Vaspart, der forventer, at en stor del af deltagerne i september først vil tilmelde sig i de kommende måneder, hvor man begynder at se, at pandemien er aftagende.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder