MIPIM 2019.
Mipim 2019

Ny dato offentliggjort for Mipim 2021

Mipim 2021 bliver udskudt til 7.-10. juni 2021. Messen, der skulle have været afholdt i marts 2020 blev først skudt til juni 2020 og dernæst til marts 2021. Nu er den altså fastlagt til juni næste år.

– I forlængelse af diskussioner med en række kunder om rejserestriktioner og karantæneregler og når vi ser på, hvornår det er muligt at få plads i Palais des Festival i Cannes, så har vi besluttet at holde Mipim i juni, siger direktør Ronan Vaspart, Mipim.

Reed Midem oplyser, at 70 procent af udstillerne har bekræftet deres deltagelse i 2021.

– Vi glæder os til at byde den internationale ejendomsbranche velkommen tilbage til Cannes, siger Ronan Vaspart.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder