Nordic Lounge - Mipim.

Estate Media ser frem mod Mipim i marts 2022

Der bliver ikke nogen dansk stand på Mipim i september 2021, og blandt andet derfor flytter Estate Media også selskabets mange aktiviteter i Cannes til foråret 2022.

Nordic Lounge, Scandinavian Property Magazine og Conference in the Sky er bare nogle af de steder, hvor Estate Media er med til at skabe netværk og gøre den danske ejendomsbranche synlig på verdens førende internationale ejendomsmesse Mipim.

I efteråret 2021 bliver Mipim afviklet i et delvist elektronisk/delvist fysisk format over 2 dage for så at komme bragende tilbage i foråret 2022 efter tre års Corona-pause. Derfor flytter Estate Media nu sine mange arrangementer til marts 2022.

– Vi glæder os helt vildt til verden bliver mere normal igen, og derfor vil vi komme stærkt igen, når den danske ejendomsbranche også vælger at gøre det, siger adm. direktør Lars Bernt, Estate Media.

Beslutningen ligger i tråd med, at Byggesocietetets internationale udvalg, der står for den danske stand på Mipim også har valgt at trække sig fra muligheden for en dansk stand i september 2021.

– Vi forventer, at den danske ejendomsbranche får lyst til at mødes i Cannes igen, og derfor tilbyder vi som tidligere, at man kan flyve derned med branchekolleger med Conference in the sky, som vi kalder det.

I 2019 var der mere end 750 gæster til åbningsreceptionen Nordic Lounge i Marché de Forville i Cannes.

– Om vi bliver helt så mange, får vi se, men der er nok ikke nogen tvivl om, at ejendomsbranchen gerne vil mødes igen i 2022, og det bliver endnu mere relevant at mødes også med kolleger fra de øvrige nordiske lande, som der ikke har været så meget mulighed for de seneste år, selvom forretningerne er fortsat på tværs af landene, siger Lars Bernt.

Estate Media har også udviklet en app, der forbinder de mange deltagere, og det officielle messemagasin Scandinavian Property Magazine bliver også en del af det fremtidige Mipim-setup.

– Desuden har vi en række andre arrangementer, som vores meget populære Estate after dark-party, og vi vil bruge tiden frem til foråret 2022 på at arbejde videre på flere andre gode ideer, som vi har fået det seneste år, og som vil være med til at styrke og understøtte den danske ejendomsbranches tilstedeværelse, synlighed og udbytte af dagene i Cannes, siger Lars Bernt.

Mipim bliver i 2022 afholdt fra 15.-18. marts. Man kan se mere om Conference in the sky her eller om den store netværksbegivenhed Nordic Lounge her.

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje