Et billede af området på Trælastholmen, som er sat i udbud. Grunden ligger bag Comwell-hotellet midt i billedet. Foto: By & Havn

Nyt byggefelt udbydes til erhvervsformål i Nordhavn

Udviklere og investorer med appetit på Nordhavn har netop fået en ny mulighed for at præge udviklingen og gøre forretning i den københavnske bydel. By & Havn har således offentliggjort vilkårene for en grund med byggeretter på 13.700 kvm til erhvervsformål.

Der er tale om en grund på Trælastholmen, som ligger lige nord for Comwell Copenhagen Portside Dolce. Lige nu gennemskæres grunden af Sundkrogsgade, som dog bliver rettet ud, samtidig med at der etableres kanaler på to sider af grunden.

Der er fem minutters gang fra metrostationen Orientkaj, ligesom p-huset Orient Plads også ligger lige i nærheden.

 

Oversigtskort over området, hvor byggefeltet ligger. Bemærk, at kanalerne øst og nord for grunden ikke er etableret endnu. Skitse: By og Havn

 

Det er dog ikke hvem som helst, der får lov at bygge på området. For at komme i betragtning skal man blandt andet kunne dokumentere erfaring med lignende projekter, ligesom man også skal præsentere et “arkitektonisk ambitiøst og bæredygtigt skitse forslag”.

Budprisen spiller naturligvis også ind, ligesom interesserede parter skal dokumentere sin økonomiske soliditet.

Fristen for at indsende en tilkendegivelse om interesse i projektet er 1. december.

Læs mere AP køber grund i Nordhavn til 28.000 kvm stort kontorprojekt

Læs mere Accura bygger 10.000 kvm domicil i Nordhavnen

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder