Kronprinsessegade 8 i København. Foto: Nordicals.

Revisorernes Hus på Kronprinsessegade solgt for trecifret millionbeløb

Revisorernes Hus, der ligger på adressen Kronprinsessegade 8 i København, er blevet solgt. Den gamle ejendom skifter hænder for et trecifret millionbeløb, idet revisorernes brancheforening FSR sælger den til Copi Group.

Der er tale om 4000 kvadratmeter fordelt på flere lejemål, herunder to boligenheder. Hidtil har FSR benyttet mere end halvdelen af kvadratmetrene, men foreningen fraflytter lejemålet i forbindelse med salget og rykker i stedet hos ind hos Dansk Erhverv på Børsen i Slotsholmsgade.

Copi Group, der sidste år frasolgte sin ejerandel i Vision Ejendomme, glæder sig til at udvikle den historiske ejendom tæt ved Kongens Have, men også til selv at rykke ind. Selskabet skal frmeover have kontor her.

–  Det er en del af vores DNA at bevare og indtænke mest muligt af en ejendoms oprindelige arkitektur og detaljer, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Ejendommen gemmer på et stykke kulturhistorie, som vi vil bevare, og vi håber, at den kommer til at tjene mange mennesker godt i fremtiden, herunder vores egne medarbejdere, siger Peter Julius Jensen.

H. C. Andersens danselærer har boet der
De øvrige kvadratmeter lejes af Eberhart Furniture, Varmings Tegnestue og Hypefactors, der alle fortsætter deres lejemål.

Handlen blev formidlet af Nordiclas København. Partner Anders Bengtsson siger om salget:

– Det er en rigtig spændende investeringsmulighed i en særlig høj kvalitet i et område, hvor der meget sjældent udbydes investeringsejendomme til salg. Samtidig er der en række udviklingspotentialer i ejendommen, der forstærker business casen yderligere, siger han.

Ejendommen blev opført i 1803 og har blandt andet huset H. C. Andersens danselærer, Carl Dahlén og papirfabrikanten og politikeren J. C. Drewsen.

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder