Wendelboes Pakhus i Nyhavn 16 i København K er en af de 31 ejendomme, som Vision Ejendomme ejer og udlejer. De to sammenbyggede pakhuse er opført i 1770'erne og blev fredet i 1924. I dag er her otte kontorlejemål på i alt 1.512 kvm. Foto: Vision Ejendomme

Copi Group sælger sin andel af Vision Ejendomme til medejere

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder