Wendelboes Pakhus i Nyhavn 16 i København K er en af de 31 ejendomme, som Vision Ejendomme ejer og udlejer. De to sammenbyggede pakhuse er opført i 1770'erne og blev fredet i 1924. I dag er her otte kontorlejemål på i alt 1.512 kvm. Foto: Vision Ejendomme

Copi Group sælger sin andel af Vision Ejendomme til medejere

Copi Group har solgt sin 20 procents ejerandel af Vision Ejendomme til selskabet Vision Properties, som i forvejen ejede 80 procent af selskabet. Det sker efter et år, hvor Vision Properties netop er kommet ud med et tre-cifret millionoverskud og en markant vækst i både omsætning og bundlinje.

– Det har været en spændende rejse, og samarbejdet har givet os alle fantastiske resultater gennem årene, og vi vil gerne takke for samarbejdet og den store tillid Vision Properties har udvist os, siger Jesper Brunander, stifter af Copi Group og fortsætter:

– Vi er ikke i tvivl om, at det er det rette tidspunkt for os som projektpartner at træde ud af Vision Ejendomme og fokusere på nye spændende områder og projekter både herhjemme og i udlandet. Vision Properties er naturlig ejer til at drive porteføljen videre på lang sigt, lyder det fra Jesper Brunander.

Overtagelsen sker 1. juli 2022. Vision Properties er ejet 50/50 af Lars Larsen Group og Schou Family Invest. Copi Group er ejet af søskendeparret Jesper Brunander og Maria Brunander Vøgg, hvor sidstnævnte også er adm. direktør i Copi Group.

Selskabet, medarbejderne og aktiviteterne drives uforandret videre fra Bredgade 38 i København. Skiftet sker således kun på ledelsesniveau, når direktørerne, Peter Julius Jensen og Maria Brunander Vøgg, samt stifter af Copi Group, Jesper Brunander, udtræder af Vision Ejendomme. Copi har især arbejdet med ældre københavnerejendomme, som de har omdannet til lejligheder – oftest i luksussegmentet.

– Tak til alle involverede medarbejdere og samarbejdspartnere i denne handel, der hermed bevirker, at porteføljen af smukke københavnerejendomme skifter hænder efter 8 års solidt samarbejde. Dette er en milepæl i Copi Groups historie med gennemførelse af ejendomsprojekter på over 10 milliarder kr., 355.000 kvm, 96 projekter og over 3.000 enheder, påpeger Copi Group.

Vision Ejendomme kom ud af 2021 med et overskud på 257 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje