Wendelboes Pakhus i Nyhavn 16 i København K er en af de 31 ejendomme, som Vision Ejendomme ejer og udlejer. De to sammenbyggede pakhuse er opført i 1770'erne og blev fredet i 1924. I dag er her otte kontorlejemål på i alt 1.512 kvm. Foto: Vision Ejendomme

Vision Ejendomme tredobler overskud til over en kvart milliard kr.

Ejendomsselskabet Vision Ejendomme med hovedsæde i København kommer ud af 2021 med et overskud på 257 millioner kr. Det er næsten en tredobling af bundlinjen i forhold til året før, hvor resultatet før skat landede på 88,5 millioner kr.

Samtidig er antallet af ejendomme i selskabet vokset med 50 procent i løbet af regnskabsåret, oplyser ejendomsselskabet.

Vision Ejendomme er ejet 80 procent af Lars Larsen Group og Schou Family Invest via Vision Properties samt 20 procent af Copi Group, hvor sidstnævnte ejes af søskende- og stifterparret Jesper Brunander og Maria Brunander Vøgg.

Vision Ejendommes adm. direktør, Jens Bolding Jensen, peger på et stærkt ejendomsmarked, faldende afkastkrav og en holdindsats af selskabets nu 30 medarbejdere som de primære årsager til selskabets fremgang.

– Vi har haft en markant vækst på både omsætning og bundlinje og har nu 31 ejendomme i selskabet. Antallet af medarbejdere er også vokset i årets løb, og det er i høj grad deres fortjeneste, at vi har kunnet levere et så tilfredsstillende resultat, siger Jens Bolding Jensen i en meddelelse.

Ejendomme for 4,1 milliarder kr. og forventninger
Vision Ejendomme ejer, udvikler og administrerer bolig- og erhvervsejendomme, primært i København-området, og har i 2021 blandt andet købt 11 ejendomme.

Læs også Vision Ejendomme køber Amager-ejendom for 150 millioner kr.

Selskabets 31 ejendomme har en samlet værdi på 4,1 milliarder kr.

Vision Ejendomme A/S ’forventer fortsat forbedret drift og udvikling i 2022’, oplyser ledelsen, som endnu ikke har offentliggjort det fulde 2021-regnskab.

Læs også Vision Properties og Copi går sammen og får projektportefølje på 4,5 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder