Ejendommen på Frederiksberg er fordelt på to nabomatrikler med adresserne Bernhard Bangs Allé 25-29 og 31-33. Bygningen på adressen 25-29 er bedre kendt som fabrikken Bella Radio fra DR-dramaserien ’Krøniken’. Foto: Nordicals København

Copi køber tidligere fabrik på Frederiksberg for trecifret millionbeløb

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder