Estate Media –

Nyheder – Danmark

Ejendommen på Frederiksberg er fordelt på to nabomatrikler med adresserne Bernhard Bangs Allé 25-29 og 31-33. Bygningen på adressen 25-29 er bedre kendt som fabrikken Bella Radio fra DR-dramaserien ’Krøniken’. Foto: Nordicals København

Vision Properties og Copi går sammen og får projektportefølje på 4,5 milliarder kr.

Vision Properties, der ejes af Lars Larsen Group og Schou Family Invest, er hovedejer i det nye selskab, som ser stort udviklingspotentiale i hovedstadsområdet

Søren Duran Duus

fredag 19. juni 2020 20:56

Vision Properties og Copi Group har fredag offentliggjort, at begge selskabers aktiviteter slås sammen i ét selskab under navnet Vision Ejendomme.

Vision Properties, der ejes af Lars Larsen Group og Schou Family Invest, har arbejdet sammen med Copi Group i mere end seks år, men har fungeret som selvstændige enheder og har haft fælles investeringer, men også egne projekter. Det ændres der nu på i den nye konstruktion, hvor Vision Properties ejer 80 procent, og Copi Group ejer 20 procent af selskabet.

Vision Ejendomme har en samlet projektportefølje på 4,5 milliarder kr., svarende til cirka 150.000 kvm fordelt på 1.700 enheder med aktiviteter i Danmark og England.

– Vi har arbejdet sammen med Copi Group i en årrække og ser dem som en meget stærk samarbejdspartner med stor forståelse og kendskab til ikke mindst det københavnske ejendomsmarked. Konkret kan vi se, at vi kan skabe mere værdi og realisere et større potentiale i både vores eksisterende og nye ejendomsprojekter ved at gå endnu tættere sammen i et større fælles selskab, siger adm. direktør Jens Bolding Jensen, Vision Properties, der samtidig er adm. direktør i Vision Ejendomme.

– Vi har en fælles vision om at opbygge en større ejendomsportefølje af både udlejnings- og udviklingsprojekter. Vi er allerede godt i gang. Blandt andet med kollegieprojekter og byudvikling på Nørrebro, fremhæver Jens Bolding Jensen.

Stort udviklingspotentiale i hovedstaden
De senere år har Vision Ejendomme gennemført en række nybyggerier og flere større projekter er på vej, hvor der arbejdes med udvikling af lokalplan og byudvikling på centrale placeringer i København.

Samlingen af aktiviteterne betyder, at Vision Ejendomme i dag har en samlet projektportefølje på 4,5 milliarder kr. svarende til cirka 150.000 kvm fordelt på 1.700 enheder med aktiviteter i både Danmark og England. Målet er at udvide porteføljen i takt med at nye investeringsmuligheder byder sig. Især inden for boligudlejningsejendomme i København-området øjner selskabet et stort potentiale.

– Med Vision Properties har vi fået en stærk økonomisk partner, der har næse for godt købmandskab. Det giver os nogle enormt spændende muligheder for at sætte endnu mere strøm til udviklingen af både vores selskaber og de ejendomme og udviklingsprojekter, som vi kigger på. Alene i københavnsområdet er der fortsat masser af udviklingspotentiale i for eksempel at skabe ejendomme med plads til andre former for fællesskaber og finde nye måder at udvikle boliger til studerende og seniorer, siger Jesper Brunander.

Han er grundlægger af og aktionær i Copi Group og kommer til at stå for de udenlandske aktiviteter og for udvikling i Vision Ejendomme.

Den daglige ledelse i Vision Ejendomme
Strategien bygger på en holistisk tilgang til ejendomsinvestering, hvor Vision Ejendomme er involveret i hele processen – fra opkøb, til udvikling og byggeri af ejendommene og overgangen til den daglige drift.

Den daglige ledelse i Vision Ejendomme kommer til at bestå af CEO Jesper Bolding Jensen, COO Maria Brunander Vøgg og CIO Peter Julius Jensen. Jesper Brunander står for udvikling og de udenlandske aktiviteter i selskabet.

Fakta: Vision Ejendomme

· Vision Ejendomme er et strategisk samarbejde mellem Vision Properties og Copi Group
· Vision Properties ejer 80 procent, og Copi Group ejer 20 procent af selskabet
· Vision Ejendomme har en samlet projektportefølje på 4,5 milliarder kr., svarende til cirka 150.000 kvm fordelt på 1.700 enheder med aktiviteter i Danmark og England

Fakta: Vision Properties

Vision Properties er skabt af Lars Larsen Group og Schou Family Invest og er startet ved, at to venner i form af Lars Larsen og Jørgen Schou ønskede at skabe noget mere inden for ejendomme i Danmark. Vision Properties har fokus på investering i ejendomme med henblik på salg og udlejning til private og erhverv. Vision Properties driver aktiviteterne med investering via datterselskaber og associerede virksomheder. Vision Properties har hjemsted i Sommersted ved Schou Family Invest. Den daglig ledelse varetages af adm. direktør Jens Bolding Jensen

Fakta: Copi Group

Copi Group er et ejendomsinvesterings- og udviklingsselskab, der udvikler ejendomme primært i København-området. Selskabet har med mere end 20 års erfaring specialiseret sig i renoveringsprojekter og nybyggeri. Selskabet er stiftet af Jesper Brunander og ejes i dag sammen med hans søster, Maria Brunander Vøgg. Den daglige ledelse varetages af adm. direktør Maria Brunander Vøgg og investeringsdirektør og partner Peter Julius Jensen

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

Ejendomsprisen / torsdag 9. juli 2020

Pensam køber knap 10.000 kvm boliger i Aarhus-centrum af NRE-konsortium

Pluss, Aarhus, Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 9. juli 2020

Aberdeen overtager 23.000 kvm stort boligprojekt i Aarhus

Aarhus, Bolig, Byggeri, Investering / torsdag 9. juli 2020

Bygger 120 boliger med en projektværdi på 350 millioner kr.

Pluss, Bolig, Investering / torsdag 9. juli 2020

Aarsleff ændrer i direktionen – direktør stopper øjeblikkeligt

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / torsdag 9. juli 2020

Vinder huslejesag over Københavns Universitet: – En ulykkelig sag for begge parter

København / torsdag 9. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland