Ejendommen på Frederiksberg er fordelt på to nabomatrikler med adresserne Bernhard Bangs Allé 25-29 og 31-33. Bygningen på adressen 25-29 er bedre kendt som fabrikken Bella Radio fra DR-dramaserien ’Krøniken’. Foto: Nordicals København

Vision Properties og Copi går sammen og får projektportefølje på 4,5 milliarder kr.

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder