Stad Projekt – fra venstre: Partner Lars Bo Christensen, projektleder Christoffer Kielgast, associeret partner Katrine Enø og adm. direktør Alice Lotinga. Foto: Stad Projekt

Alice Lotinga sælger sin ejerandel i Stad Projekt – fortsætter som direktør

Adm. direktør Alice Lotinga har solgt hele sin ejerandel på 80 procent i Stad Projekt til Torben Hald, hvilket betyder, at Torben Hald med en ejerandel på 82,9 procent er ny hovedejer af den københavnske projektmægler.

Mægler Alice Lotinga, der er synonym med Stad Projekt, og som mange i ejendomsbranchen kender, fortsætter som adm. direktør.

Ændringen i ejerskabet trådte i kraft 1. juli.

– Jeg har en alder, hvor jeg har besluttet mig for, at jeg vil arbejde med det, jeg elsker højest. Det er i en mere fri rolle inden for Stad Projekt, hvor vi over de seneste år har arbejdet med at køre Katrine Enø mere i spil, og for et år siden fik vi også ansat Christoffer Kielgast.

– Samtidig er det min vurdering, at jeg er bedst, når jeg skal koncentrere mig om at få opgaver ind og få opgaver ud, pleje relationer og bidrage på den måde. Vi har skabt et setup, der har styrket os i markedet. Nu optimerer vi det setup yderligere, og på en måde er alt, som det plejer og alligevel forstærket, siger Alice Lotinga.

Partner Lars Bo Christensen vil forsat have ansvaret for det administrative og den daglige drift på Østerfælled Torv på Østerbro.

Ledelsen i Stad Projekt
Nogle af de ansatte, der gennem de seneste to år har spillet en større og større rolle i Stad Projekt, er associeret partner Katrine Enø og projektleder Christoffer Kielgast. Et ungt dynamisk team, der, for at bruge Alice Lotingas egne ord, er ’morgendagens stjerner’, og som allerede har bevist sig i en den krævende verden, som projektmarkedet er.

– Katrine Enø har jeg arbejdet med i en årrække, og her er en kvinde, der både er talentfuld, ambitiøs, kan sætte kursen og få ordre ind og ud. Samtidig er Katrine god til at strukturere de ansatte. Christoffer Kielgast er ambitiøs, har et godt drive og ser som Katrine muligheder i markedet. De udgør sammen et perfekt team. Lars Bo Christensen, Katrine Enø og jeg vil udgøre ledelsen fremadrettet, siger Alice Lotinga.

Læs Talentportræt af Katrine Enø: Hårdt arbejde betaler sig

Læs også Katrine Enø bliver associeret partner i Stad Projekt

Ny partnerkreds
Udover hovedejer Torben Hald er Lars Bo Christensen og Mads Roepstorff partnere i Stad Projekt.

Af det seneste, offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Stad Projekt A/S i 2020/21 opnåede en bruttofortjeneste på 10 millioner kr. mod 6 millioner kr. året før, og at resultatet før skat endte på 1,5 million kr. efter et underskud på 2,2 millioner kr. i 2019/20.

Opsplitning i 2019
I 2019 blev Stad Projekt og Stad Erhverv skabt som to selvstændige selskaber af ejendomsmægler Torben Hald. Det skete, efter Danbolig først på året havde afbrudt samarbejdet med den største aktør i kæden, Danbolig Niels Hald, på grund af en sag om nogle mæglere, der havde fingeret fremvisninger i en bolig på Amager. I den forbindelse solgte Torben Hald sin ejerandel i Danbolig Projekt til den mangeårige frontfigur Alice Lotinga, der siden har været adm. direktør i Stad Projekt.

Læs mere i Danbolig afbryder samarbejdet med Hald-koncernen

Læs også Danbolig København bliver splittet til tre selskaber

Læs også Alice Lotinga: Jeg glæder mig til, at det bliver helt mit eget

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder