Danbolig afbryder samarbejdet med Hald-koncernen

Danbolig A/S har meddelt ejendomsmæglerselskabet Hald-koncernen, der er den største selvstændige aktør i Danbolig-kæden, at Danbolig A/S så hurtigt som muligt vil afvikle samarbejdet, som omfatter 15 butikker i hovedstadsområdet.

Beslutningen hviler på en samlet vurdering af samarbejdet med Hald-koncernen, og Danbolig påpeger, at det dermed også er på grund af de kritisable metoder, som er blevet afdækket for nylig.

– Der må og skal ikke herske nogen tvivl om, at den adfærd, vi har set dokumenteret, er helt uacceptabel og uforenelig med at være en del af Danbolig. Derfor ser vi ingen anden mulighed end at afvikle samarbejdet, siger Per Bie, adm. direktør i Danbolig A/S, og fortsætter:

– Vi er enormt ærgerlige over den her sag og kan kun beklage dybt, at en sådan adfærd er blevet udvist i Danbolig. Vi har mere end 800 medarbejdere og gennemfører en femtedel af alle bolighandler i Danmark. Den position har vi opnået gennem dygtige, professionelle mæglere, som yder en rådgivning baseret på tillid, faglighed og respekt, siger Per Bie.

Danbolig har indledt en dialog med Hald-koncernen om de praktiske elementer i afviklingen af samarbejdet.

Desuden vil der blive taget hånd om de berørte kunder, og de vil få yderligere information så hurtigt som muligt.

– Vi gør alt, hvad vi kan, for at kunderne kommer til at opleve så få gener som muligt i den her situation, siger Per Bie.

Læs også Danbolig suspenderer københavnsk mægler i sag om bestikkelse

Læs også NPV og Danbolig-mægler politianmeldt for at vildlede om projektlejligheder

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder