AP Ejendommes 97 boliger i Munkesøhuse-projektet i Kalundborg er fordelt på syv punkthuse på i alt cirka 8.800 kvm boliger. Illustration: Arkitema

AP sætter gang i nyt boligområde

AP Pensions datterselskab AP Ejendomme har netop sat gang i opførelsen af 97 svanemærkede boliger, Munkesøhuse, i Klosterparken i centrum af Kalundborg.

Sammen med Kalundborgs borgmester, Martin Damm, og totalentreprenøren, 5E Byg, har AP Ejendomme taget første spadestik til de nye boliger.

Munkesøhuse er fordelt på syv punkthuse på i alt cirka 8.800 kvm boliger. Fælles for boligerne, der bliver mellem 49 og 110 kvm, er, at de alle får altaner med udsigt til Klosterparken. Udover at blive certificeret med Svanemærket vil boligerne i fundamenterne blive opført med Aalborg Portlands CO2-reducerede cementtype, Futurecem, der har op til 30 procent lavere CO2-aftryk end traditionel beton.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er naturligvis tilfreds med, at der nu er blevet taget første spadestik til Kalundborg-boligerne tegnet af Arkitema.

– Vi tror på, at der vil være stor interesse for Munkesøhuse. For med den kæmpe udvikling, som Kalundborg Kommune er inde i med en stor tiltrækningskraft af virksomheder og uddannelsesinstitutioner, vil der være et øget behov for flere moderne boliger i Kalundborg, siger Peter Olsson, der forventer, at boligerne er opført i maj 2024.

Læs mere om Kalundborg-projektet i:

AP Pension køber grund i Kalundborg til boligprojekt

Læs også Her er AP Ejendommes CO2-mål

Læs stort interview med adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme, i Estate Magasin nr. 2/2022 her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder