Prisoverrækkelse Ejendomsdagene 2022. Fra venstre konferencier Claus Elming med fotostat af Jakob Dalhoff, Kubens Ulf Christensen og Exometrics Nikolaj Pfeiffer, Cecilie Rust fra Kereby samt Mia Wagner og Per W. Hallgren fra Nordic Female Founders og AP Ejendommes Peter Olsson. Foto: Estate Media

Her er vinderne af Ejendomspriserne 2022

Til massive klapsalver blev konfettikanonerne skudt af over vinderne, da Ejendomspriserne 2022 blev uddelt torsdag aften på Ejendomsdagene på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor godt 260 fremtrædende aktører på tværs af ejendomsbranchen torsdag og fredag er samlet til Estate Medias årlige samlingspunkt for ejendomsbranchen, som i år kan fejre 10-års jubilæum.

Ejendomspriserne består af fem priser med Estate Media Prisen som hovedprisen, og det var fem meget glade modtagere, der kunne juble, da konferencier Claus Elming kaldte vinderne op på scenen.

Ejendomspriserne 2022 – her er de fem vindere, der modtog prisen:

  • Årets projekt: Havehusene i Lisbjerg vandt, og prisen blev overrakt til Ulf Christensen Nrgi/Kuben Management og Nikolaj Pfeiffer Nrgi/Exometric
  • Årets transaktion: Flodbyen Randers vandt, og prisen blev givet til adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme
  • Årets profil: Advokat Cecilie Rust fra Kereby, der også selv modtog prisen
  • Årets velkomst: Jeudan og adm. direktør Per W. Hallgren og Mia Wagner for det nytænkende koncept Female Founders House
  • Estate Media Prisen: Jakob Dalhoff for sin indsats med at forene sin rolle som adm. direktør med en stor humanitær indsats i forlængelse af Ruslands invasion i Ukraine

Vinderne får udover æren og et diplom en skulptur skabt af det danske designstudie Lumière Bricoleur, som med udgangspunkt i upcycled kobber fra københavnske byggerier – som metrobyggeriet og Søpavillonen – har skabt fem unikke lysværker, specifikt til Ejendomsprisens fem kategorier.

Flere tusind har stemt på de i alt 25 nominerede og dermed været med til at bestemme, hvem der fortjener æren.

– Tusind tak for alle jeres stemmer lød det fra vinderne i fællesskab.

Mia Wagner, der står bag Female Founders House, takkede rørt Jeudans Per W. Hallgren for at tro på hendes ide.

Rørt blev salen også, da Jakob Dalhoff, adm. direktør i Lokalebasen og Matchoffice, blev stillet live igennem fra Ukraine og takkede for opbakningen til hans store arbejde med at støtte dem, der har behov for det i Ukraine, men samtidig benyttede sendingen fra Lviv til at spørge, om nogen kunne hjælpe med et lager til de varer, der ugentligt bliver kørt til Ukraine.

– Krigen fortsætter, og vi har brug for, at den ikke bliver glemt, sagde Jakob Dalhoff.

Kuben Management takkede stort for prisen ikke mindst, fordi projektet Havehusene repræsenterer rigtig mange af de aspekter, som bliver efterlyst i fremtidens boligudvikling. Også AP Ejendommes Peter Olsson var meget glad for prisen og for anerkendelsen af det store projekt, som Flodbyen Randers bliver til som en transaktion, hvor flere parter har skullet tænke nyt for at få det til at lykkes.

Cecilie Rust, der har været med til at sikre, at Kereby fremstår skarpt og sørger for at overholde alle aspekter i boligmarkedet, var også rørt over at blive anerkendt og erklærede, at det ville hun fejre med resten af deltagerne på Ejendomsdagene.

Se alle tidligere vindere af Ejendomsprisen 

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder