Ejendomsdagene 2021 lagde ud med en åbningssamtale mellem adm. direktør og partner Claus Mathisen, Nrep, og chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media. Foto: Claus Sall/TT Film

Årets ejendomsevent på dansk jord skydes i gang

Over 260 fremtrædende aktører i den danske ejendomsbranche deltager torsdag og fredag i denne uge på Estate Medias konference Ejendomsdagene 2022, som for fjerde år i træk foregår på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Som altid er det et stærkt program, der præger årets ejendomsevent på dansk jord – og i år kan Ejendomsdagene fejre 10-års jubilæum. Det sker med rekordmange deltagere på den eksklusive konference, som er udsolgt.

I år holdes åbningstalen af Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen. Det sker torsdag kl. 12.45.

Stærke indlægsholdere
Blandt de mange indlægsholdere på Ejendomsdagene 2022 er Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, adm. direktør Peter Stenholm, Ejendomdanmark, markedsdirektør Mia Scheel, Sweco Architects, projektudviklingsdirektør Mia Manghezi, Pensiondanmark, Senior Associate – Transactions Michael Fynbo Hansen, Patrizia, adm. direktør Jesper Nygård, Realdania, adm. direktør Torben Modvig, Casa, adm. direktør og hovedejer Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen, samt adm. direktør Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen.

Stjernespækket investorpanel 
Desuden er ejendomsdirektør Solveig Rannje, Velliv, investeringsdirektør Christian Fladeland, Heimstaden, adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan, og ejendomsdirektør Peter Olsson, AP Pension, samt direktør og partner Thomas Bertelsen, Birch Ejendomme, med i den store jubilæumsdebat.

Uddeling af Ejendomspriserne
På Ejendomsdagene uddeles også i år – traditionen tro – de prestigefyldte Ejendomspriserne. Ejendomspriserne er delt op i fem kategorier – Årets projekt, Årets transaktion, Årets profil, Årets velkomst og hovedprisen: Estate Media Prisen.

Priserne blev indstiftet i 2012 af Estate Media og har hvert år siden været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige i bygge- og ejendomsbranchen. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement i ejendomsbranchen og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel.

Læs også Hvem skal have Ejendomspriserne 2022? Stem på de nominerede

Se også Her er vinderne af Ejendomspriserne 2021

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder